reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Wrrr ale jestem zła. Już nic kompletnie nie rozumiem z tych moich cykli :( Mam wrażenie ze czas mi przez palce ucieka, a ja tkwię u niekompetentych lekarzy. Nie wiem czy czekać na wizytę w poradni na NFZ do sierpnia czy sie zapisać do kliniki teraz już i zaplacic grube hajsy ale niech sie ktoś mną zajmie :(

Wrrr ale jestem zła. Już nic kompletnie nie rozumiem z tych moich cykli :( Mam wrażenie ze czas mi przez palce ucieka, a ja tkwię u niekompetentych lekarzy. Nie wiem czy czekać na wizytę w poradni na NFZ do sierpnia czy sie zapisać do kliniki teraz już i zaplacic grube hajsy ale niech sie ktoś mną zajmie :(
Na starcie tulę. Do sierpnia w sumie niewiele zostało, więc ja bym czekała... diagnostyka i leczenie niepłodności to przeważnie wielomiesięczna i bardzo kosztowna przygoda, więc jeżeli masz już termin na NFZ to korzystaj, a w między czasie może coś dla siebie? aby milej czas mijał?

Na starcie tulę. Do sierpnia w sumie niewiele zostało, więc ja bym czekała... diagnostyka i leczenie niepłodności to przeważnie wielomiesięczna i bardzo kosztowna przygoda, więc jeżeli masz już termin na NFZ to korzystaj, a w między czasie może coś dla siebie? aby milej czas mijał?
No właśnie jestem rozdarta, bo to w sumie rzeczywiście już nie tak dużo czekania, a z drugiej strony nie chce tak bezczynnie czekać :( a każda próba spróbowania monitorować czegos kończy sie fiaskiem…

reklama
Wiecie jak mnie dobija moja praca na ten moment.
Dzizys. Gorący wakacyjny okres, urlopy w pelni. A tu namnożenie zadań, jak nigdy. Ledwo wyrabiam.
W dodatku podwyżek nie bedzie 👌.

Bardzo bym chciała, żeby się udało. Gdyby to zależało ode mnie, ah jak bardzo.
Jestem psychicznie wykończona.

Do góry