reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja mieszkam na poddaszu i moje mieszkanie okropnie się nagrzewa... umieram w nocy, a mój M nie chce otwierać okien, bo budzi go ruch uliczny. Ma któraś może rolety zewnętrzne na okna dachowe?? Zastanawiam się czy pomogłyby coś

Ja mieszkam na poddaszu i moje mieszkanie okropnie się nagrzewa... umieram w nocy, a mój M nie chce otwierać okien, bo budzi go ruch uliczny. Ma któraś może rolety zewnętrzne na okna dachowe?? Zastanawiam się czy pomogłyby coś
Znajomi mają i u jednych pomagają, a u drugich niby jest lepiej ale robi się takie dziwne powietrze. Ja ma np plisy z zewnętrzna powłoką odbijająca i jestem bardzo zadowolona.

reklama
Do góry