Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie każdy lubi gorycz grapefruita , ja kocham ten owoc.ale apetycznie wyglada
z ananasem na przyszłą implantację?
Ananas mnie zawiódł ale z corką stwierdziłyśmy, że to nasz ostatnio ulubiony owoc do zażerania się, niestety w sklepie nie było ostatnio połówek a całym nie ufam... pozostało mi whisky i tonicale apetycznie wyglada
czy ananasowa jednorazowa fajka sie liczy do tego tez? xdale apetycznie wyglada
Znajomi mają i u jednych pomagają, a u drugich niby jest lepiej ale robi się takie dziwne powietrze. Ja ma np plisy z zewnętrzna powłoką odbijająca i jestem bardzo zadowolona.Ja mieszkam na poddaszu i moje mieszkanie okropnie się nagrzewa... umieram w nocy, a mój M nie chce otwierać okien, bo budzi go ruch uliczny. Ma któraś może rolety zewnętrzne na okna dachowe?? Zastanawiam się czy pomogłyby coś
kurde muszę tego kiedyś spróbowaćczy ananasowa jednorazowa fajka sie liczy do tego tez? xd
może łatwiej byłoby kupić stopery dla mężaJa mieszkam na poddaszu i moje mieszkanie okropnie się nagrzewa... umieram w nocy, a mój M nie chce otwierać okien, bo budzi go ruch uliczny. Ma któraś może rolety zewnętrzne na okna dachowe?? Zastanawiam się czy pomogłyby coś