reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Możesz mieć owulacje i niedomoge lutelna i wtedy nie utrzymasz ciąży. Ja bym zrobila chociaż raz dla spokoju.
Co do insuliny to ja tez nie mam problemow z waga i glukoza okej a jednak lekka IO jest. Wedlug mnie warto pomyśleć o tym w przyszłości.
Te argumenty do mnie przemawiają. Dzięki, mam jeszcze trochę urlopu to się tym zajmę

reklama
Jak tam u Was pierwszy dzień lata? ☀️ Ja już dzisiaj jestem przegrzana, siedzę i ogladam mecz (przypominajka dla fanek siatkówki że kolejna tura LN ruszyła i dzisiaj chłopaki grają 😄). Zaraz chyba odpalę wiatrak bo ciężko jest 🥵
Oj gorąco , za gorąco w UK też fala upałów w dzień było 29 stopni teraz kapkẹ mniej, u mnie wiatrak na pełnych obrotach i okna pouchylane wszędzie, żeby dało się wytrzymać 🥵🥵
Jak ja nie lubie takich temperatur 😱
Mąż na ochłode zrobił mi sok świeży z białego grapefruita z lodem i popijam

Załączniki

• 20230621_185351.jpg
    20230621_185351.jpg
    902,7 KB · Wyświetleń: 58
Oj gorąco , za gorąco w UK też fala upałów w dzień było 29 stopni teraz kapkẹ mniej, u mnie wiatrak na pełnych obrotach i okna pouchylane wszędzie, żeby dało się wytrzymać 🥵🥵
Jak ja nie lubie takich temperatur 😱
Mąż na ochłode zrobił mi sok świeży z białego grapefruita z lodem i popijam
ale apetycznie wyglada 😄

U nas wiatraki chodzą nawet nocą. Też chłodzę się zimnym drinkiem i wsuwam pizzę 🥵🍹🍕
z ananasem na przyszłą implantację? 🤣

reklama
Do góry