reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Możesz mieć owulacje i niedomoge lutelna i wtedy nie utrzymasz ciąży. Ja bym zrobila chociaż raz dla spokoju.
Co do insuliny to ja tez nie mam problemow z waga i glukoza okej a jednak lekka IO jest. Wedlug mnie warto pomyśleć o tym w przyszłości.
Te argumenty do mnie przemawiają. Dzięki, mam jeszcze trochę urlopu to się tym zajmę

reklama
Jak tam u Was pierwszy dzień lata? ☀️ Ja już dzisiaj jestem przegrzana, siedzę i ogladam mecz (przypominajka dla fanek siatkówki że kolejna tura LN ruszyła i dzisiaj chłopaki grają 😄). Zaraz chyba odpalę wiatrak bo ciężko jest 🥵
Oj gorąco , za gorąco w UK też fala upałów w dzień było 29 stopni teraz kapkẹ mniej, u mnie wiatrak na pełnych obrotach i okna pouchylane wszędzie, żeby dało się wytrzymać 🥵🥵
Jak ja nie lubie takich temperatur 😱
Mąż na ochłode zrobił mi sok świeży z białego grapefruita z lodem i popijam

Załączniki

• 20230621_185351.jpg
    20230621_185351.jpg
    902,7 KB · Wyświetleń: 62
Oj gorąco , za gorąco w UK też fala upałów w dzień było 29 stopni teraz kapkẹ mniej, u mnie wiatrak na pełnych obrotach i okna pouchylane wszędzie, żeby dało się wytrzymać 🥵🥵
Jak ja nie lubie takich temperatur 😱
Mąż na ochłode zrobił mi sok świeży z białego grapefruita z lodem i popijam
ale apetycznie wyglada 😄

U nas wiatraki chodzą nawet nocą. Też chłodzę się zimnym drinkiem i wsuwam pizzę 🥵🍹🍕
z ananasem na przyszłą implantację? 🤣

reklama
Do góry