reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
No to Ci powiem, rob wieczorem kolejny ten sam test. Jeśli to beta rośnie, będzie po kilku godzinach wyraźniejszy, i jutro po porannym teście zrobiłabym betę jesli się wzmocni. Z testami nie zgadniesz czy test felerny czy coś na rzeczy. A tak ogólnie pewnie ja poleciałabym na betę raz jeszcze dziś przy takim teściku😁😄
Jeśli coś będzie na rzeczy z testami, to przejdę się na betę w sobotę pewnie. Na pewno będę sikać jeszcze dziś na test 😅
Trzeba coś jeszcze osikać:)
Na szczęście mam zapas, więc pewnie to będzie silniejsze ode mnie 😳
Mnie facellki akurat nigdy nie oszukały. Może to zależy od kobitki 😁
Mnie raz oszukały, miesiąc temu. Tzn. mnie oszukały bo wpatrywałam się w nie jak szpak w p****, normalną osobę by nie oszukały 🤣

Jeśli coś będzie na rzeczy z testami, to przejdę się na betę w sobotę pewnie. Na pewno będę sikać jeszcze dziś na test 😅

Na szczęście mam zapas, więc pewnie to będzie silniejsze ode mnie 😳

Mnie raz oszukały, miesiąc temu. Tzn. mnie oszukały bo wpatrywałam się w nie jak szpak w p****, normalną osobę by nie oszukały 🤣
ale na tym Twoim dzisiejszym to sie nawet wpatrywac nie trzeba, widac od razu :D

Co tam w eterze? Jak dzisiejszy teścik, wrzuć przebichujka gałki nacieszyć?😄
Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
2. drugie z wczoraj popoludniu
3. z dzisiaj rana
Nie napalam się i próbuje zachować zimną głowę. Co sądzicie? Zastrzyk?

Załączniki

• 20230618_142404.jpg
    20230618_142404.jpg
    314,1 KB · Wyświetleń: 129
  • 20230620_230648.jpg
    20230620_230648.jpg
    556,5 KB · Wyświetleń: 137
  • 20230621_081814.jpg
    20230621_081814.jpg
    647,2 KB · Wyświetleń: 135
Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
3. z dzisiaj rana
wygląda jakby ciemniała ta kreska

3. z dzisiaj rana
wygląda obiecująco😊

3. z dzisiaj rana
Moim zdaniem ta na 2 zdjęciu jest ciemniejsza niż na pierwszym. Ale za to dziś z rana znów jakby jaśniejsza. Ale moze kwestia zdjęcia. Na bank na 2 ostatnich zdjęciach jest ciemniejsza niż na 1. Trzymam kciuki! 🤞🤞🤞

3. z dzisiaj rana
Dla moich oczu najbardziej widoczna jest na 2 zdjęciu, ale to też może być kwestia światła.
Trzymam kciuki 🤞

reklama
Moim zdaniem ta na 2 zdjęciu jest ciemniejsza niż na pierwszym. Ale za to dziś z rana znów jakby jaśniejsza. Ale moze kwestia zdjęcia. Na bank na 2 ostatnich zdjęciach jest ciemniejsza niż na 1. Trzymam kciuki! 🤞🤞🤞
Właśnie dlatego mam mieszane odczyty :D jutro pójdę tro bedzie wiadomo.
Jak ilosci rzedu 3,5, 7 to pewnie po ovi ślady i po prostu u mnie tyle się utrzymuje.

Do góry