KaMaLi
Fanka BB :)
Mnie facellki akurat nigdy nie oszukały. Może to zależy od kobitkiTo raczej trzeba wrzucić do kategorii przebichojkow? Ty miałaś chyba podobny ostatnio?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie facellki akurat nigdy nie oszukały. Może to zależy od kobitkiTo raczej trzeba wrzucić do kategorii przebichojkow? Ty miałaś chyba podobny ostatnio?
Jeśli coś będzie na rzeczy z testami, to przejdę się na betę w sobotę pewnie. Na pewno będę sikać jeszcze dziś na testNo to Ci powiem, rob wieczorem kolejny ten sam test. Jeśli to beta rośnie, będzie po kilku godzinach wyraźniejszy, i jutro po porannym teście zrobiłabym betę jesli się wzmocni. Z testami nie zgadniesz czy test felerny czy coś na rzeczy. A tak ogólnie pewnie ja poleciałabym na betę raz jeszcze dziś przy takim teściku
Na szczęście mam zapas, więc pewnie to będzie silniejsze ode mnieTrzeba coś jeszcze osikać
Mnie raz oszukały, miesiąc temu. Tzn. mnie oszukały bo wpatrywałam się w nie jak szpak w p****, normalną osobę by nie oszukałyMnie facellki akurat nigdy nie oszukały. Może to zależy od kobitki
ale na tym Twoim dzisiejszym to sie nawet wpatrywac nie trzeba, widac od razuJeśli coś będzie na rzeczy z testami, to przejdę się na betę w sobotę pewnie. Na pewno będę sikać jeszcze dziś na test
Na szczęście mam zapas, więc pewnie to będzie silniejsze ode mnie
Mnie raz oszukały, miesiąc temu. Tzn. mnie oszukały bo wpatrywałam się w nie jak szpak w p****, normalną osobę by nie oszukały
Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:Co tam w eterze? Jak dzisiejszy teścik, wrzuć przebichujka gałki nacieszyć?
wygląda jakby ciemniała ta kreskaNie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
2. drugie z wczoraj popoludniu
3. z dzisiaj rana
Nie napalam się i próbuje zachować zimną głowę. Co sądzicie? Zastrzyk?
Niby troche bardziej wyraźna ale jak na teoretycznie 11dpo i 12dni po ovu jakaś dziwna.wygląda jakby ciemniała ta kreska
wygląda obiecującoNie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
3. z dzisiaj rana
Moim zdaniem ta na 2 zdjęciu jest ciemniejsza niż na pierwszym. Ale za to dziś z rana znów jakby jaśniejsza. Ale moze kwestia zdjęcia. Na bank na 2 ostatnich zdjęciach jest ciemniejsza niż na 1. Trzymam kciuki!Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
3. z dzisiaj rana
Dla moich oczu najbardziej widoczna jest na 2 zdjęciu, ale to też może być kwestia światła.Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
3. z dzisiaj rana
Właśnie dlatego mam mieszane odczyty jutro pójdę tro bedzie wiadomo.Moim zdaniem ta na 2 zdjęciu jest ciemniejsza niż na pierwszym. Ale za to dziś z rana znów jakby jaśniejsza. Ale moze kwestia zdjęcia. Na bank na 2 ostatnich zdjęciach jest ciemniejsza niż na 1. Trzymam kciuki!