reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mnie wraz z @ ulga, że można zacząć od początku i że jest szansa na wyrobienie się przed badaniem nasienia z owulką.
Do września łącznie kontroluję, sprawdzam... potem usuwam wszelkie apki 🤰. Wystarczy mi tej huśtawki wiecznego oczekiwania i zawieszenia.

reklama
Nie wiem sama... ovi chyba mnie robi jak chce. Wrzucę Wam galerie chronologicznie to ocenicie:
1. pierwsze foto z niedzieli 9 dni po ovi (slabiutka kteseczka, dla mnie typowo pozostalosci).
2. drugie z wczoraj popoludniu
3. z dzisiaj rana
Nie napalam się i próbuje zachować zimną głowę. Co sądzicie? Zastrzyk?
widać gołym okiem, może to już nie Ovi. Ale ja osobiście bym poczekała do dnia @. Ale trzymam kciuki 🤞

U mnie wraz z @ ulga, że można zacząć od początku i że jest szansa na wyrobienie się przed badaniem nasienia z owulką.
Do września łącznie kontroluję, sprawdzam... potem usuwam wszelkie apki 🤰. Wystarczy mi tej huśtawki wiecznego oczekiwania i zawieszenia.
a od września jaki plan?
Chociaz wiadomo, życzę, by nie był potrzebny

wydaje mi się, że to może być przebijchujek. Te facelle tak losowo mają przebijchujki - czasami coś widzę u siebie, a czasami kompletnie biało, nie wiem od czego to zależy 🤷‍♀️

Ale w każdym razie ja coś widzę na tym zdjęciu, nie mam też przecież pewności, że to przebijchujek, więc dalsze sikanie wysoce rekomendowane :)
Właśnie dlatego podchodzę do tego - o dziwo - ze spokojem. Jeśli wczoraj z rana beta była mniejsza niż 2,4 to to byłyby dopiero ultra początki, zresztą jak ma coś być to będzie ciemnieć. 🤷🏼‍♀️

może po prostu wolno rośnie? Ja byłam na monitoringu w 15dc to miał 12mm a tydzień później dopiero 20mm więc mega wolno 😕
mozliwe, zaczynam czuc sie ‚owulacyjnie’, zaczyna mnie kluc troche itd i pewnie peak bedzie jutro/pojutrze, ale takie mialam myslenie zyczeniowe, ze przyjdzie szybciej i nie bede musiala juz czekac i sie zastanawiac 😂😂😂

mozliwe, zaczynam czuc sie ‚owulacyjnie’, zaczyna mnie kluc troche itd i pewnie peak bedzie jutro/pojutrze, ale takie mialam myslenie zyczeniowe, ze przyjdzie szybciej i nie bede musiala juz czekac i sie zastanawiac 😂😂😂
ja już się przyzwyczaiłam że mam późne owulację ale też bym czasem chciała szybciej. Tym bardziej jak widzę że wasze testy już w 4/5dc zaczynają ciemnieć a moje białe jak śnieg 😉

reklama
🫣🫣 koszmar. Myslalam ze jak w piatek pecherzyk byl 13 mm to juz peknie do tego czasu 😭😭
U mnie dzis pojawia się łaskawie śluz płodny, ale lh ma na mnie wyj...ne... pasek na poziomie 0.17😆😅🤣 temperatura też troszkę w gorę zamiast max w dół

Załączniki

• Screenshot_20230621_093549_Premom.jpg
    Screenshot_20230621_093549_Premom.jpg
    167,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Screenshot_20230621_094209_FF App.jpg
    Screenshot_20230621_094209_FF App.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 46
Do góry