reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Cześć dziewczyny, wczoraj miałam mały zjazd emocjonalny. Taki zjazd, że aż pokłóciliśmy się z moim, a my w sumie naprawdę sporadycznie się sprzeczamy. 🤷🏼‍♀️ Ale już jest ok
Dziś oczywiście nasikałam na facelle, ale chyba obrazimy się na siebie, bo ja na tych testach wiecznie widzę jakieś cienie 🙃 chyba jest wytatuowana w moich oczach
Ja na dozach też widze cienie. Chyba jednak pinki strumieniowe są dla mnie ze wszystkich najlepsze.

reklama
w ogóle co się podziało z tym Flo, nie mogę wpisać temperatury 😡
Ja kasuje te apke, zresztą mam do wykresów inną teraz Fertility friends - moim zdaniem fajny wykres pokazuje, tylko w j.ang.

Załączniki

• Screenshot_20230621_080302_FF App.jpg
    Screenshot_20230621_080302_FF App.jpg
    217,4 KB · Wyświetleń: 55
Kurka ale wyražnie widać, zdjęcie o czasie? Wczoraj u Ciebie beta <2,3? A ktory dzien cyklu masz?
8 dpo, dziś temperatura znowu wskoczyła na 36,9, wczoraj beta <2,3 z samego rana
Zdjęcie robione może 2/3 minuty po czasie, bo wygłodniałe koty mnie goniły po domu 🤡 ale przebichoojek pojawił się o czasie

8 dpo, dziś temperatura znowu wskoczyła na 36,9, wczoraj beta <2,3 z samego rana
Zdjęcie robione może 2/3 minuty po czasie, bo wygłodniałe koty mnie goniły po domu 🤡 ale przebichoojek pojawił się o czasie
No to Ci powiem, rob wieczorem kolejny ten sam test. Jeśli to beta rośnie, będzie po kilku godzinach wyraźniejszy, i jutro po porannym teście zrobiłabym betę jesli się wzmocni. Z testami nie zgadniesz czy test felerny czy coś na rzeczy. A tak ogólnie pewnie ja poleciałabym na betę raz jeszcze dziś przy takim teściku😁😄

reklama
Do góry