reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Cześć dziewczyny, wczoraj miałam mały zjazd emocjonalny. Taki zjazd, że aż pokłóciliśmy się z moim, a my w sumie naprawdę sporadycznie się sprzeczamy. 🤷🏼‍♀️ Ale już jest ok
Dziś oczywiście nasikałam na facelle, ale chyba obrazimy się na siebie, bo ja na tych testach wiecznie widzę jakieś cienie 🙃 chyba jest wytatuowana w moich oczach
Ja na dozach też widze cienie. Chyba jednak pinki strumieniowe są dla mnie ze wszystkich najlepsze.

reklama
w ogóle co się podziało z tym Flo, nie mogę wpisać temperatury 😡
Ja kasuje te apke, zresztą mam do wykresów inną teraz Fertility friends - moim zdaniem fajny wykres pokazuje, tylko w j.ang.

Załączniki

• Screenshot_20230621_080302_FF App.jpg
    Screenshot_20230621_080302_FF App.jpg
    217,4 KB · Wyświetleń: 52
Kurka ale wyražnie widać, zdjęcie o czasie? Wczoraj u Ciebie beta <2,3? A ktory dzien cyklu masz?
8 dpo, dziś temperatura znowu wskoczyła na 36,9, wczoraj beta <2,3 z samego rana
Zdjęcie robione może 2/3 minuty po czasie, bo wygłodniałe koty mnie goniły po domu 🤡 ale przebichoojek pojawił się o czasie

8 dpo, dziś temperatura znowu wskoczyła na 36,9, wczoraj beta <2,3 z samego rana
Zdjęcie robione może 2/3 minuty po czasie, bo wygłodniałe koty mnie goniły po domu 🤡 ale przebichoojek pojawił się o czasie
No to Ci powiem, rob wieczorem kolejny ten sam test. Jeśli to beta rośnie, będzie po kilku godzinach wyraźniejszy, i jutro po porannym teście zrobiłabym betę jesli się wzmocni. Z testami nie zgadniesz czy test felerny czy coś na rzeczy. A tak ogólnie pewnie ja poleciałabym na betę raz jeszcze dziś przy takim teściku😁😄

reklama
Do góry