marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Kurde ale zawsze były do 16.00 max
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej współczuję Ci. Kurcze ja bardzo przeżywałam, a zobaczyłam tylko dwie kreski i jakąś marną betę. Tule mocnoJa jestem załamana dziewczyny. Przyszła beta 42 245.
bardzo, bardzo mi przykroJa jestem załamana dziewczyny. Przyszła beta 42 245.
Tak szybciutko Wam napiszę, bo ten dzień to jakiś Armagedon. Mamy 3 jajka i jutro mają dzwonić, czy jest nadzieja, czy coś się zaczęło dzielić. Zabieg spoko. Szybka narkoza, nawet mi się w głowie nie kręciło. Teraz dopiero brzuch mnie trochę boli, ale nie miałam jak odpocząć przy mojej 2-latce i chyba trochę się sforsowałam.@Myszko daj znać jak tylko będziesz mogła
pięknie, to teraz czekamy na wieści jak rozwój sytuacjiTak szybciutko Wam napiszę, bo ten dzień to jakiś Armagedon. Mamy 3 jajka i jutro mają dzwonić, czy jest nadzieja, czy coś się zaczęło dzielić. Zabieg spoko. Szybka narkoza, nawet mi się w głowie nie kręciło. Teraz dopiero brzuch mnie trochę boli, ale nie miałam jak odpocząć przy mojej 2-latce i chyba trochę się sforsowałam.
Generalnie, cały dzień miałam doła i wkurw, ale to chyba zmęczenie materiału.
Dziękuję za kciuki z całego serducha .
Wiadomo, że jeszcze nic nie wiadomo, ale 3 jajka przy moim AMH to dobry wynik i mam takie poczucie, że cala ta męczarnia dotychczasowa nie była na darmo.
No! Ekstra! Bardzo się cieszę Czekam na jutrzejsze wieści. Musi być dobrzeTak szybciutko Wam napiszę, bo ten dzień to jakiś Armagedon. Mamy 3 jajka i jutro mają dzwonić, czy jest nadzieja, czy coś się zaczęło dzielić. Zabieg spoko. Szybka narkoza, nawet mi się w głowie nie kręciło. Teraz dopiero brzuch mnie trochę boli, ale nie miałam jak odpocząć przy mojej 2-latce i chyba trochę się sforsowałam.
Generalnie, cały dzień miałam doła i wkurw, ale to chyba zmęczenie materiału.
Dziękuję za kciuki z całego serducha .
Wiadomo, że jeszcze nic nie wiadomo, ale 3 jajka przy moim AMH to dobry wynik i mam takie poczucie, że cala ta męczarnia dotychczasowa nie była na darmo.