olka11135
Fanka BB :)
Hmm...
Muszę bo się udusze.
Dlaczego nie pójdziesz na betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm...
mój był z DOZJakiej firmy test? Wczoraj @Tralalala25 miała bardzo podobną
a masz pewność, że owulacja była?Okresu dalej brak jak mnie to wkurza jak te cykle są rozjechane... plus zaczęła mi leciec krew z nosa
O kurka trochę na zalany wygląda koniecznie powtorz, Ty masz premom też? Sikaj 2Hmm...
Wyglada jak zalany? Po jakim czasie odczytany wynik?Hmm...
ja też mam PCOS ale moja mama już nie i z tego co wiem to siostry też nie, chociaż jednej ostatnio coś lekarz przebaknal że też może mieć. Więc nie wiem skąd ja mam to dziadostwoRozmawiać z Mamą nie będę, bo musiałabym się przyznać, że się staramy Więc pożyję w niepewności Ale tak mi to przeszło przez myśl, bo podobno pcos jest dziedziczne.
Niekoniecznie, jedyne co w tym "niezwykłego", to to że spłodzono mnie w NiemczechJakieś ciekawe te okoliczności?
A pokaz premom, bo ja u siebie okiem staraczki widzę fabryczną, ktorej do cienia kreski daleko hu hu huPremom też wygląda jakby coś się zaczynało na nim dziać, ale nie na tyle, żeby uchwycić to na zdjęciu
strasznie malutkie zdjęcie, nie masz innego?Premom też wygląda jakby coś się zaczynało na nim dziać, ale nie na tyle, żeby uchwycić to na zdjęciu