Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co śmiechać, zachowajmy poziom.... nie po to tu gadamy, testujemy, dramatyzujemy, żeby komuś spoza kręgu oddać ten zaszczytKtoś z Nas założy te marcowe
Wszystko się zgadzaChyba cebulkę- dodatkowo na bule od hot dog'a jest napisane- extra long
Od zewnętrznej strony urywanieDobra. Miało nie być dram, ale trudno. Pokusa jest zbyt silna.
Jak wieszacie papier toaletowy?
Niestety nie znam się na tym. Jedynie mogę pomoc w googlowaniu, ale to pewnie znalazłaś już.Czy wiecie może czy psychotropy wpływają na jakość komórek jajowych?
Na jakość komórek to nie wiem, ale niektóre są zakazane przy staraniach więc sprawdź sobie.Czy wiecie może czy psychotropy wpływają na jakość komórek jajowych?
U nas ponownie wiatr w oczy. Mąż ma łuszczycę, bardzo rzadko się ona u niego ujawnia (ostatni raz 6 lat temu), ale jednak. Te pol roku przemęczenia, stresu, niedospania, antybiotyk po drodze....i znowu mu po 6 latach to wychodzi... już sobie doczytałam, że to choroba autoimmunologiczna i wplywa na obniżenie testosteronu co za tym idzie pogorszenie jakości nasienia. Nie tracę nadziei co do tego cyklu, ale też i optymizm mi trochę siadłCzy wiecie może czy psychotropy wpływają na jakość komórek jajowych?
Czy wiecie może czy psychotropy wpływają na jakość komórek jajowych?