reklama
Brownie1992
Moderator
Ja jestem tylko odTa szczota jest przecież od
Wiec w twoim obszarze
Szczota do sracza wybiega poza zakres moich kompetencji
Bolilol
Fanka BB :)
to są ich dietki? Dla zapracowanych akurat nie miałam w łapkach, ale inne wyglądają spoczkoApropo ebookow akademi plodnosci widzialam na insta, że wyszły ebooki dla zapracowanych. Może któraś kupiła już i się wypowie ? Bo mnie kusi zakup
LadyCaro
to ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.
Brownie1992
Moderator
Tak, od nichto są ich dietki? Dla zapracowanych akurat nie miałam w łapkach, ale inne wyglądają spoczko
Dieta dla zapracowanych kobiet - Sklep online
Dieta dla kobiet – dostępne opcje kaloryczności to 1800 kcal, 2000 kcal, 2200 kcal. “Bardzo chciałabym stosować płodną dietę, ale już kiedyś próbowałam i szybko się poddałam. Zajmowało mi to za dużo czasu.” “O nieee, to nie wchodzi w grę. Nie mam czasu codziennie po kilka godzin ‘stać w garach’...
sklep.akademiaplodnosci.pl
Belferka
Jezu, jak ja lubię takie wulgarne! ❤Ja pierdole, ale jesteście wulgarne
Kejcik
ja dałam unfollow z tego samego powodu ale my i tak lecimy wg dietki ułożonej przez dietetyka dla Staruszka ciśniemy, w temacie ebooków- skusiłam się dziś na to super zajebiste promo 15283949% zniżki i jedyne 150zl za 120 ebooków. Bo chciałam z tego zestawu jeden o kinesiotapingu i ten Narine Szostak o odpuszczeniuObserwujecie ją? Na razie nie dokończyłam bo się spłakałam i mąż interweniował zrobiłam sobie też test na depresję, z którego mi wyszło, że się kwalifikuję do leczenia szpitalnegoto ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
aurii_orelii
Również jestem przykładem stymulacji pomimo swoich owulacjiRobię to pod kontrolą lekarza. Moja lekarka prowadząca mnie stymuluje
Ale kilka razy mnie już na forum opierdolono, że mam swoje owulacje a probuje stymulacji. To była jej propozycja "spróbowania" czegos innego w oczekiwaniu na histerolaparoskopie
Ale lekarka mnie nie namawiała na siłę.
Avy
Mi też szkoda kasy na dietę. Szczególnie, że za każdym razem jak mam narzucone, że danego dnia mam zjeść to czy tamto to akurat na tą rzecz nie mam zupełnie ochoty. Kiedyś kupiłam dietę od dietetyka i nic z tych rzeczy nie mogłam przełknąć. Mimo, że nie były to niedobre rzeczy. Ale jak już wiem, że jutro na śniadanie ma być omlet to ostatnie na co mam ochotę to omlet. I kończyło się na tym, że nie jadłam prawie nic przez cały dzien. Pojebane, wiemto ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
reklama
Charlotte9
ja bralam dwa cykle jakoś od 3 do 7dnia, w pierwszym cyklu 2 pecherzyki a następnym z trzech zrobił się jeden duży. Torbieli brak, czułam to się ch@j@wo ale wydaje mi się ze to akurat nie od tych tabletek tylko bardziej od glucophage albo ovarinuPytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze?