reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
to ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.

to są ich dietki? Dla zapracowanych akurat nie miałam w łapkach, ale inne wyglądają spoczko
Tak, od nich 😊

to ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.
ja dałam unfollow z tego samego powodu ale my i tak lecimy wg dietki ułożonej przez dietetyka dla Staruszka ciśniemy, w temacie ebooków- skusiłam się dziś na to super zajebiste promo 15283949% zniżki i jedyne 150zl za 120 ebooków. Bo chciałam z tego zestawu jeden o kinesiotapingu i ten Narine Szostak o odpuszczeniu🤭Obserwujecie ją? Na razie nie dokończyłam bo się spłakałam i mąż interweniował 😬 zrobiłam sobie też test na depresję, z którego mi wyszło, że się kwalifikuję do leczenia szpitalnego😵‍💫

Robię to pod kontrolą lekarza. Moja lekarka prowadząca mnie stymuluje 😊
Ale kilka razy mnie już na forum opierdolono, że mam swoje owulacje a probuje stymulacji. To była jej propozycja "spróbowania" czegos innego w oczekiwaniu na histerolaparoskopie 😊
Ale lekarka mnie nie namawiała na siłę.
Również jestem przykładem stymulacji pomimo swoich owulacji 😏

Mi też szkoda kasy na dietę. Szczególnie, że za każdym razem jak mam narzucone, że danego dnia mam zjeść to czy tamto to akurat na tą rzecz nie mam zupełnie ochoty. Kiedyś kupiłam dietę od dietetyka i nic z tych rzeczy nie mogłam przełknąć. Mimo, że nie były to niedobre rzeczy. Ale jak już wiem, że jutro na śniadanie ma być omlet to ostatnie na co mam ochotę to omlet. I kończyło się na tym, że nie jadłam prawie nic przez cały dzien. Pojebane, wiem 🤣

reklama
Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze? :)
ja bralam dwa cykle jakoś od 3 do 7dnia, w pierwszym cyklu 2 pecherzyki a następnym z trzech zrobił się jeden duży. Torbieli brak, czułam to się ch@j@wo ale wydaje mi się ze to akurat nie od tych tabletek tylko bardziej od glucophage albo ovarinu 🥴

Do góry