nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Rozglądam się za tymi ofertami wczasów już chyba drugi tydzień i nie umiem się na nic zdecydować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 20. U mnie jest przepisany w celu wydłużenia drugiej fazy cyklu ponieważ mam za szybki spadek.hejo a możesz powiedzieć w którym dc duphaston i co on daje ? Wiem,że to prog. Lekarz przepisał czy sama z siebie stosujesz .?
Jeszcze czas.cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 8dpo i zrobiłam test, ale biało :/
Lepiej tak, niż jakbyś Ty miała prowadzić jak się tak źle czujeszSiemka! Ja dziś czuję się fatalnie, jak zawsze w 2dc, do tego wpadło mi obowiązkowe szkolenie trwające 5 godzin, w którym irytujące jest to, że ktoś kto kompletnie nie ma do czynienia z robotą, będzie mnie, starą wyjadaczkę uczył, jak należy postępować ale jakoś muszę przetrzymać miłego dnia
śluz płody i nic więcej, a przynajmniej nic więcej u siebie nie zaobserwowałamJakie macie objawy przy owulacji? U mnie tym razem wyjątkowo ciężkie i bolesne piersi, czego wcześniej nie obserwowałam - jedynie przed okresem. Dodatkowo od owulki mam brzuch tak wzdęty, że aż cieszę się, że jeszcze nie znaleźliśmy wakacji, bo na ten moment nie widzę się w stroju kąpielowym.
w sumie racjaLepiej tak, niż jakbyś Ty miała prowadzić jak się tak źle czujesz
W jakie kierunki celujecie?Rozglądam się za tymi ofertami wczasów już chyba drugi tydzień i nie umiem się na nic zdecydować
potwierdzam, również mnie to dotknęło. I rozwścieczyły mnie komentarze, że „sama sobie winna bo w obcym kraju i jeszcze z kimś poszła”. Ludzie są zjebani, nie ma to jak oskarżyć ofiarę o to, że została zamordowanaPrzerażające, że ta Polka się odnalazła na Kos. Zawsze myślę, że to mógłby być ktoś z mojej rodziny...