reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Siemka! Ja dziś czuję się fatalnie, jak zawsze w 2dc, do tego wpadło mi obowiązkowe szkolenie trwające 5 godzin, w którym irytujące jest to, że ktoś kto kompletnie nie ma do czynienia z robotą, będzie mnie, starą wyjadaczkę uczył, jak należy postępować 😆 ale jakoś muszę przetrzymać 😬 miłego dnia 🌈

Siemka! Ja dziś czuję się fatalnie, jak zawsze w 2dc, do tego wpadło mi obowiązkowe szkolenie trwające 5 godzin, w którym irytujące jest to, że ktoś kto kompletnie nie ma do czynienia z robotą, będzie mnie, starą wyjadaczkę uczył, jak należy postępować 😆 ale jakoś muszę przetrzymać 😬 miłego dnia 🌈
Lepiej tak, niż jakbyś Ty miała prowadzić :D jak się tak źle czujesz

Jakie macie objawy przy owulacji? U mnie tym razem wyjątkowo ciężkie i bolesne piersi, czego wcześniej nie obserwowałam - jedynie przed okresem. Dodatkowo od owulki mam brzuch tak wzdęty, że aż cieszę się, że jeszcze nie znaleźliśmy wakacji, bo na ten moment nie widzę się w stroju kąpielowym. 😆
śluz płody i nic więcej, a przynajmniej nic więcej u siebie nie zaobserwowałam 😅

reklama
Przerażające, że ta Polka się odnalazła na Kos. Zawsze myślę, że to mógłby być ktoś z mojej rodziny...
potwierdzam, również mnie to dotknęło. I rozwścieczyły mnie komentarze, że „sama sobie winna bo w obcym kraju i jeszcze z kimś poszła”. Ludzie są zjebani, nie ma to jak oskarżyć ofiarę o to, że została zamordowana 🙄

Do góry