Avy
Fanka BB :)
Obiecuję, że przyznam się publicznie do każdego ruchańskaMi się wydaje, że choćby skały srały i tak będziecie się ruchać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obiecuję, że przyznam się publicznie do każdego ruchańskaMi się wydaje, że choćby skały srały i tak będziecie się ruchać
Bez sensu Ale nie ma co wybiegać w przyszłość. Zobaczymy co moja gin wymyśli na nowy cyklJa trzonowałam omijając płodne a zapisać się musiałam
No wiesz, takie rzeczyBrownie zarządza:
spokojnie, spokojnie! Należy rozróżnić niską koncentrację, która idzie w parze z niskim ruchem i brakiem możliwości wykonania morfologii od Waszych wyników. Wasze wyniki nie licząc koncentracji są dobre. Koncentracja zmniejsza Wasze szanse - no bo jest po prostu mniej plemnikow. Ale nadal macie plemniki o dobrej budowie i plemniki, które poruszają się do przodu jak trzeba. Macie szanse na zajscie w ciążę.Przepraszam ale muszę się trochę wyżalić, oczywiście zdążyłam się już naczytać o tej niskiej koncentracji i generalnie się rozpłakałam i to pierwszy raz z tego powodu. Jakoś mnie strasznie to uderzyło że co wyjdziemy z jednej rzeczy (do tej pory wszystko po mojej stronie) to odkrywamy cos nowego. I przez chwilę chciałam sobie wmówić że wystarczy jeden plemniczkek aby zajść, ale wynik jest na tyle słaby że generalnie chyba mogę porzucić nadzieję z tego co czytam. Wybaczcie te żale ale po prostu nie pogadam o tym z nikim bo to nie mój problem tylko męża, a z zasady nie opowiadam o rzeczach które mnie nie dotyczą, a potrzebuje to z siebie wyrzucić. Chyba mój pierwszy poważny kryzys staraczkowy
Ta szczota jest przecież odNo wiesz, takie rzeczy
Ja tu tylko jestem od gównianych tematów
Apropo ebookow akademi plodnosci widzialam na insta, że wyszły ebooki dla zapracowanych. Może któraś kupiła już i się wypowie ? Bo mnie kusi zakupJa niezmiennie polecam ebook akademii plodnosci o nasieniu, wiele cennych informacji.