Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie dziewczyny które będą mieć termin na 1 marca są już dziś 10 dpoKiedy zaczynaja testować przyszłe marcowe mamusie? Może w marcu za rok będzie wysyp bobasów, bo luty to póki co ubogo
I tak i nie. Ciężko powiedzieć. U mnie taki spadek w 6dpo zaowocował synkiem więc trzymam kciukiDziewczyny, patrzcie jaki dziś spadek (6 dpo) musiałam w nocy wstać na siku, ale od razu wróciłam do łóżka - czy to mogło aż tak zaburzyć pomiar?
Moze implantacja się rozpoczynaDziewczyny, patrzcie jaki dziś spadek (6 dpo) musiałam w nocy wstać na siku, ale od razu wróciłam do łóżka - czy to mogło aż tak zaburzyć pomiar?
o matko, do 10 dpo to zacznę sobie chyba włosy z głowy rwaćI tak i nie. Ciężko powiedzieć. U mnie taki spadek w 6dpo zaowocował synkiem więc trzymam kciuki
obyMoze implantacja się rozpoczyna