reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Confused High Quality GIF

Czesc dziewczyny!
Jak nastroje? Dałaby tu ktoraś z Was jakieś przebichujki chociaż, bo na prawdę nie ma co na wątku oglądać😕🧐
Jak to możliwe, by najcieplejsze m-ce w roku przynosiły aż tyle rozczarowań i tak mało buteleczek. Ja nie napieram ale wiecie, wątek marcowy musi powstać - no więc do boju towarzyszki w drodze o bobasa...

Dziewczyny, patrzcie jaki dziś spadek (6 dpo) 😣 musiałam w nocy wstać na siku, ale od razu wróciłam do łóżka - czy to mogło aż tak zaburzyć pomiar? 🥲

Załączniki

• IMG_6289.jpeg
    IMG_6289.jpeg
    159,4 KB · Wyświetleń: 53
Część po intensywnym weekendzie ☺️ mam nadzieję, że u wszystkich był udany. Od niedzieli zaczęłam brać duohaston, na chwilę obecną jest ok, ale dziś rano wyjechała dopiero 3 tabsa. Muszę zmienić taktykę z pomiarem temperatury. Nie dość że mierze dopiero od kilka dni, to jeszcze dziś w nocy obudziło się dziecko i gdy poszłam już do niego to zwyczajnie w świecie zasnęłam. Nie było sensu mierzyć po porannym spacerku do sypialni 🤦

reklama
Do góry