królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
U mnie narazie co drugi dzień, ale do owulacji jeszcze co najmniej 6 dniJa to widzę że w tym miesiącu to u każdego prawie seksu tyle co kot napłakał przez jakieś problemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie narazie co drugi dzień, ale do owulacji jeszcze co najmniej 6 dniJa to widzę że w tym miesiącu to u każdego prawie seksu tyle co kot napłakał przez jakieś problemy
U nas było go baaardzo dużo, a pewnie i tak nic z tegoJa to widzę że w tym miesiącu to u każdego prawie seksu tyle co kot napłakał przez jakieś problemy
O tym przekonamy się 10 dni poU nas było go baaardzo dużo, a pewnie i tak nic z tego
Ehh obyO tym przekonamy się 10 dni po
Ja byłam pozytywnie nastawiona do owu, teraz znowu przyjmuje postawę, że wole się nie nakręcać bo się rozczaruje. I patrząc obiektywnie - w nawet 1% nie czuje się jakoś „inaczej”Zauważyłam że im bardziej pesymistycznie, tym miesiąc w czerwień obfity.
Dziewczynu, które są przed owulaką, przed testowaniem. Uda wam się
Ja w lipcu przybieram strategie stay positive
Jeszcze czas na wszystko.. zacznie się zasypianie na stojąco, chowanie cukru do lodówki przez przypadek, chęć siku zaraz po wyjściu z domu pierdylion razy, wymioty... i kazda z nas będzie mogła stwierdzić dobitnie, że to co uważały, że czują się "jakoś inaczej" przed testem nijak ma się do tego co wystąpiło po "wysikaniu 2 pieknych kreseczek". czego Wam i sobie życzę w nadchodzącym czasie.Ehh oby
Ja byłam pozytywnie nastawiona do owu, teraz znowu przyjmuje postawę, że wole się nie nakręcać bo się rozczaruje. I patrząc obiektywnie - w nawet 1% nie czuje się jakoś „inaczej”
Ja mam ogromne problemy z zajadami. Co polecam to uderzeniowa dawkę witaminy b2 i maść tormentiol.Co skutecznego na zajady?