reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

a czemu? To nie jest tak, ze temp rosnie przed owulacja i na owulacje dopiero mocno spada?
Nie do końca, w I fazie cyklu mamy niską temperaturę, w II fazie, po owulacji mamy podwyższoną temperaturę. Po owulacji mamy skok temperatury, przyjmuje się że przynajmniej o 0,2 stopnia
Akurat jestem również 5 dpo i nasze wykresy są dość podobne 😅

Załączniki

• IMG_6288.jpeg
    IMG_6288.jpeg
    155,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Heja! My wczoraj byliśmy na urodzinach: 24 osoby, w tym 10 dzieci… przedział wiekowy 14-2 lat. Siedziałam zamknięta w sobie i tylko tak obserwowałam wszystkich… teściowa zauważyła, że chyba coś nie tak, ale powiedziałam, że tu trochę głośno i mnie głowa boli XD uwierzyła 🫣
I sobie tak pomyślałam: następnym razem się spotkamy w takim gronie w październiku i już muszę być w tej ciąży, do cholery! Urodzę w marcu 👶🏼 mojemu chłopu na urodziny! A co! 😂
U nas pogoda się dzisiaj zapowiada całkiem całkiem, może pójdziemy na spacer ☀️
Miłej niedzieli! 😻

reklama
Ja w piątek byłam ostatni dzień w pracy przed 2 tygodniowym urlopem, który spędzam na wybieraniu podłog i płytek do nowego mieszkania. Dziś w planach obiad z mężem u rodziców i serial. Ze spaceru po mieście raczej zrezygnujemy, bo brzydka pogoda. Czekam na okres, myślę że dziś przyjdzie, nie będę płakac - w końcu nam się przecież i tak uda. Miłego dnia wszystkim :)

Do góry