reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziękuję, że pytasz kochana. Nadrabiam forum by byliśmy na urlopie, podczas którego próbowałam też coś poczytać, ale strasznie pędzicie dziewczyny, jeszcze duuuuuuużo mi zostało do nadrobienia :D
@LadyCaro możesz mi wpisać kropeczkę. Po powrocie z urlopu przyszła @. Ledwo weszłam do domu i się zaczęło :D Aż się zdziwiłam, bo zawsze mam akcje okresowe w pierwszy dzień wyjazdu, a tym razem się pohamowało na szczęście.
Nie dawajcie dziewczyny smutnych minek. Wierzę, że tak widocznie ma być i tyle. Działamy dalej :)
Z natłoku pracy zapomniałam wczoraj pójść do labo na badania, a był 3dc. Myślicie, że jutro - w 5dc, warto jeszcze wykonać prolaktynę i lh czy ewentualnie w kolejnym cyklu zrobić te badania faktycznie w 3dc?
Możesz zrobić w 5dc najpóxniej

Wiem, ze nie miałam się odzywać ale chce napisać jedną rzecz, może komuś akurat pomoze 😊 Zwróćcie uwagę na poziom estradiolu przy dojrzałym pęcherzyku, bo u mnie prawdopodobnie to byl klucz do sukcesu
Rada od byłej staraczki odnośnie starań/badań zawsze na propsie 8-)

Ja mam podobne odczucia 🙁 czuję się gorsza, wybrakowana i jest mi wstyd. Czuję te oceniające spojrzenia, do tego dochodzi totalny brak wsparcia ze strony rodziny, głównie mamy. Mój brat, który zawsze mi truł o dziecku, odkąd wie o problemach przynajmniej zamilkł i chwała mu za to. Niestety mama potrafi dowalić do pieca. Reszta rodziny jakoś udaje raczej, że nic się nie dzieje… najgorsze dla mnie jest to, że przez gadanie mamy, zaczynam w pewnym sensie żałować chociaż nie wiem czy to jest dobre słowo, wyboru partnera i jestem na siebie wściekła za takie myślenie ale nie mogę wyrzucić z głowy jej słów z początku naszego związku „on jest stary i już nie będziecie mieli ładnych dzieci” to był jakiś taki tekst. Niby pierdoła a dla mnie jak jebana klątwa. 😩🥺😡 w sensie kocham mojego męża i jest wspaniałym człowiekiem ale przez to całe ***** jakie nas spotyka nie mogę czasami odpędzić takich myśli, że może jednak trzeba było wybrać rówieśnika. Dodatkowo- kiedyś w ogóle nie myślałam o wyjeździe z kraju bo chciałam być blisko rodziny. A teraz? Wyjechałabym najchętniej do Australii, żeby tylko być jak najdalej od wszystkich i tego wszystkiego😖
nie myśl w ten sposób, bo wiek nie ma w tej sytuacji znaczenia. Moja siostra ma 24lata, jej mąż 48lat i mają roczna córeczkę, także nie patrz na wiek. Przykro że Twoja mama tak Ci dokopała i to takimi słowami i ktoś może powiedzieć że to głupie ale jak dla mnie też w to wierzę że to przekleństwo. U nas mam wrażenie że przeklnęła mnie teściowa i to przez to długo nie mogliśmy zajść w ciążę, przez nich nasz związek po długich pięknych latach prawie się rozpadł. I mimo że zostawiliśmy wszystko za sobą to ja do tej pory nie potrafię jej całkowicie wybaczyć tego ile krzywdy nam zrobiła 😟

Ja urodziny nie wyprawiam ze względu na owulację 🙈

Ile lat ma Twój mąż? Mój ojciec słodził jedno dziecko jak miał 45 lat, a drugie 49. Gdyby nie antykoncepcja to miała bym w **** rodzeństwa. Pewnie gdyby chcieli to nawet teraz by pykli kolejne bez problemu.
haha, ja też 🤣 życzę w takim razie nam obu owocnych urodzin 🙈

Załączniki

• 51eeead7-ebd4-4bef-8cbb-7255f3904cfe.jpeg
    51eeead7-ebd4-4bef-8cbb-7255f3904cfe.jpeg
    43,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry