reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Oby mój chłop tego nie zobaczył 😅
Mój zapewne przed badaniem będzie googlał...
Niestety, komentarze nie pomagają:
1686770273030.png

1686770326540.png

@ann03 właśnie o Tobie myślalam i miałam Cię wywoływać co tam słychać i polubiłaś mój post! Tak Cię ściągnęłam
Telepatia. 💗😊
Ostatnio mało zaglądam na forum, bo ciężki okres w pracy.
A w kontekście starań jest załamka... W niedzielę czułam dosłownie byłam pewna, że jestem w ciąży! Serio. Aż mi teraz wstyd, ale miałam dosłownie jendo maleńkie plamienie różowe, cycki mega bolały, i dziwnie się czułam. Mniejszy apetyt jak nie przed okresem. Wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu, to w pon zrobiłam test, bo myślę sobie będzie super prezent... A tu bialooooo. Zamiast prezentu pół wieczora płaczu. Więc tak świętowaliśmy. 🤦🏻‍♀️
Szczerze mówiąc to liczyłam na ten cykl, bo gdzieś z tyłu głowy miałam to że jestem po biopsji endometrium, a w necie się naczytałam, że to podobno pomaga w implantacji 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Mąż w piątek idzie " na to walenie konia" 😅😅😅 dlatego tak się uśmiałam z Twojego tekstu.

To jesteś trzecią osoba, która w to wierzy! Pierwszą jest mój chłop, a drugą @anyżowe_love :D
Tak, ja wierzę bardzo w Twój pozytyw na dzień ojca w tym ostatnim cyklu stymulacji🥰 mentalnie i telepatycznie ściągam na Ciebie ciąże, bo Ci się należy 😌🫡
Jaka to by była wspaniała wiadomość dla Twojego w tej dacie, no chyba , że od razu się nie będziesz mu chwaliła 😉

I faktycznie bez reszty badań by się mogło obyć, bo widzę, że same dzbany dzisiaj były na Twojej drodze, dobrze, że jest sporo mądrych dziewczyn na forum, które ogarniają temat tych zaawansowanych badań....

Telepatia. 💗😊
Ostatnio mało zaglądam na forum, bo ciężki okres w pracy.
A w kontekście starań jest załamka... W niedzielę czułam dosłownie byłam pewna, że jestem w ciąży! Serio. Aż mi teraz wstyd, ale miałam dosłownie jendo maleńkie plamienie różowe, cycki mega bolały, i dziwnie się czułam. Mniejszy apetyt jak nie przed okresem. Wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu, to w pon zrobiłam test, bo myślę sobie będzie super prezent... A tu bialooooo. Zamiast prezentu pół wieczora płaczu. Więc tak świętowaliśmy. 🤦🏻‍♀️
Szczerze mówiąc to liczyłam na ten cykl, bo gdzieś z tyłu głowy miałam to że jestem po biopsji endometrium, a w necie się naczytałam, że to podobno pomaga w implantacji 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Mąż w piątek idzie " na to walenie konia" 😅😅😅 dlatego tak się uśmiałam z Twojego tekstu.
biedna. Wiem, jak to jest. Tak czujesz w głowie, ze to "ten" cykl. Wszystko tak się ładnie składa... a tu kubeł wody na łeb.
Daj znać jak wyniki po waleniu konia 😂

ja np w pracy zawsze chodzę sama na obiad, bo męczy mnie, że na przerwach ludzie najczęściej gadają o pracy. I że w ogóle gadają 😅 ja chcę odpocząć. I w poprzedniej pracy chodziłam do najdalszej kuchni jaka była, zeby nikogo z działu nie spotkać xD
Ja mam podobnie 😁 przerwy spędzamy z mężem jedząc , oglądając śmieszne filmiki na fonie , albo rozmawiając na swoje tematy, najgorzej, jak niekiedy ktoś się dosiądzie do naszego stolika i zaczyna gderać o robocie 😱
Wg mnie przerwa to czas odpoczynku też, a nie czas maglowania ludzi z pracy ich poczynań czy też poczynań szefów i ogólnie komentarzy systemu i wszystkiego co w pracy itd xD

Ja mam podobnie 😁 przerwy spędzamy z mężem jedząc , oglądając śmieszne filmiki na fonie , albo rozmawiając na swoje tematy, najgorzej, jak niekiedy ktoś się dosiądzie do naszego stolika i zaczyna gderać o robocie 😱
Wg mnie przerwa to czas odpoczynku też, a nie czas maglowania ludzi z pracy ich poczynań czy też poczynań szefów i ogólnie komentarzy systemu i wszystkiego co w pracy itd xD
ale ja jestem dzikusem bo ja w ogóle nie chce gadać z ludźmi na przerwie. Chce sobie posiedzieć sama ze sobą :D
a poza tym ja strasznie nie lubię, jak mi ktoś komentuje co mam na talerzu i jeszcze chce spróbować xD pamiętam, jak byłam właśnie na obiedzie i się ludzie z działu dosieldi i laska mi zajrzała w talerz i mówi "fu, nie lubię kaszy gryczanej". Co mnie to kurva obchodzi? 😅

reklama
biedna. Wiem, jak to jest. Tak czujesz w głowie, ze to "ten" cykl. Wszystko tak się ładnie składa... a tu kubeł wody na łeb.
Daj znać jak wyniki po waleniu konia 😂
Ja mam tak wlansie teraz.
Kurde, nawet przestałam 2 dni temu pić alko na all Inn, bo co jakby.
Wiec mam nadzieje ze sie mały kaszojad porządnie zagnieżdża.
Nbc Hope GIF by The Voice

Do góry