reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

apropo jakichś słabych ludzi w pracy, to doświadczenie mnie nauczyło, żeby z nikim się nie spoufalać, robić swoje i iść do domu :D

Kiedyś na studiach pracowałam w KFC i z kasjera awansowałam potem i byłam młodszym kierownikiem zmiany to ktoś puścił plote, że dałam dupy kierownikowi knajpy 😅 także ten 😂
Tak, bo gdy kobieta coś osiągnie to zawsze łóżkiem.

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy jak staracie się o drugie/ kolejne dziecko to czy jest to chociaż w jakimś stopniu łatwiejsze do zniesienia, czy jest dokładnie tak samo jak w staraniu o 1sze, bo powiem Wam, że przechodzę to ciężko i nie wyobrażam sobie tego 2 raz :(
Nie chce nikogo urazić, przepraszam jeżeli tak jest, ale to nie jest mój cel

Ja w przeżywaniu tego nie widzę różnicy szczerze mówiąc. Myślałam, że będzie łatwiej, ale mimo tego, że już mam syna, doskwiera mi uczucie pustki, którego nie jestem w stanie zwalczyć. Każdy kolejny biały test i każdy kolejny okres boli mnie tak samo, jak przy pierwszych staraniach.

Wgl pytanko używałyście tych testów?

Załączniki

• IMG_20230614_161223.jpg
    IMG_20230614_161223.jpg
    140,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry