reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin 🥰 to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji 🙄
Devil Attitude GIF
spełnienia wszystkich marzeń 🎂⚘️🎉

No kurwaaaa.......nie wytrzymałam dzisiaj. Miałam w pracy calla grupowego, zrobiłam projekt, "koleżanka" zrobiła inny. Mój bardziej się spodobał, zapytali czy mam tego więcej. jaką odpowiedziałam, że miałam mało czasu (bo byłam na l4 przecież) to ona przy wszystkich, że ja kłamie, że miałam tyle samo czasu co ona.... po callu się wkurwiłam i się drę na całe biuro " że jest strasznie wrędną babą, że jak ma coś do mnie to zeby mi to powiedziała w twarz" ona oczywiście kontra. I tak się chlałysmy i darłyśmy na całe biuro. Wyszłam. Ochłonełam. idę do niej. I mówię, że jest nie miła dla mnie, na co ona, że to ja od dawna jestem niemiła i wkurwiająca. To jej powiedziałam, że trudno być miłych dla takiej wredoty. I, że razem pracujemy to sobie wyjasnijmy i mamy być dla siebie miłe. Ona, że wcale nie musimy. no chuuujuuu złoty.

Powiedziaalm, że ****, niech plunie tym jadem jak coś ma, że jak byłam wredna to przepraszam i że jak będe niemiła to od razu ma mi powiedzieć. Przeprosiłyśmy sie obie. Powiedziaął, że już będzie miła. To kazałam jej placek na jutro upiec 🤣

i UWAGA! Zapytała się mnie czy będę płakać bo mam świczki w oczach, na co odparłam, że choroba mnie bierze. To odpowiedział "Oj biedna aja ci jeszcze okno otworzyłam" 🤣🤣🤣 i dała mi tabletkę przeciwbólową
Deer Popcorn GIF

Też mam taką laske w teamie 😂
Trochę się cieszę, że nie jestem jedyna z takim problemem hahaja
No ja jestem oazą spokoju ale mam granice swojej cierpliwości. I jak zostanie przekroczone to lubię sobie wytłumaczyć ale wtedy najczęściej ludzie się dra i uciekają od rozmowy. A ja tak nie umiem. Dlatego z mężem się w ogóle nie kłócę. No w tym roku może raz się pokłóciliśmy 🤣

Ale mina chłopaków z innego działu bezcenna :D się śmiali pod nosem.

No ja jestem oazą spokoju ale mam granice swojej cierpliwości. I jak zostanie przekroczone to lubię sobie wytłumaczyć ale wtedy najczęściej ludzie się dra i uciekają od rozmowy. A ja tak nie umiem. Dlatego z mężem się w ogóle nie kłócę. No w tym roku może raz się pokłóciliśmy 🤣

Ale mina chłopaków z innego działu bezcenna :D się śmiali pod nosem.
No i dobrze. Koleżanka mi opowiadała, że kiedyś też tak miała i doszło w końcu do konfrontacji, a potem zostały dobrymi koleżankami. Może Ciebie też to czeka? :D ;)

No i dobrze. Koleżanka mi opowiadała, że kiedyś też tak miała i doszło w końcu do konfrontacji, a potem zostały dobrymi koleżankami. Może Ciebie też to czeka? :D ;)
yyy nie :D ona z natury jest wredna, narzeka na wszystko, na mężą, dziecko nie ma mnie to na mnie, nie ma kierownika to an kierownika, wszystkim wszystkiego zazdrości... ten typ tak ma :D

my się staramy teraz o drugie dziecko, synek dzisiaj skończył rok. I napewno jest inaczej, nie mam w głowie tego co przed pierwszą ciąża że muszą być kreski i ciągły płacz. Ja przechodzę to na spokojnie jak narazie, chyba że znowu będzie się to ciągnęło latami to pewnie wtedy się coś zmieni. Ale podchodzę do tego bardziej na luzie.
To mamy podobne pierwsze dzieciaki. U mnie 13 lipiec :)

reklama
Ja jestem po wizycie w klinice i mam 2 pęcherzyki - 16 i 25 mm, endo 8mm. Stymulacja aromkiem. Jestem po ovi, jutro IUI. Nie wiazemy jakichś wielkich nadziei (jak to lekarz powiedzial jeden pecherzyk troche przyduży, drugi troche za maly), ale zawsze warto spróbować 😀 w końcu na idealnych też nam nic nie wychodziło 😀
25mm to przyduży? No taki ok bym powiedziala, mi pękają samoistnie zdecydowanie wieksze i mialam z tego ciążę.

Do góry