Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to prawda, bardzo bardzo proszę aby ktoś wysikał dwie kreskiale czerwony ten czerwiec zła passa z maja się utrzymuję oby jeszcze się odwróciło.
Oby to tylko cisza przed burząale czerwony ten czerwiec zła passa z maja się utrzymuję oby jeszcze się odwróciło.
Drugi miesiąc czerwony to musiałby być jakiś grom z jasnego nieba a nie zwykła burzaOby to tylko cisza przed burzą
Moze byc w zeszłym miesiącu się martwiłyśmy ze nie będzie miał kto założyć lutowych mamusi, to jak w czerwcu nam się sięgną te gromy z jasnego nieba to nie będzie miał kto lipcowych kresek zakładaćDrugi miesiąc czerwony to musiałby być jakiś grom z jasnego nieba a nie zwykła burza
Mogę się wykrzyczeć i wybluzgać ?ale czerwony ten czerwiec zła passa z maja się utrzymuję oby jeszcze się odwróciło.
właśnie aż sobie sprawdzałam listy z poprzednich miesięcy i ile tam było niekiedy butelekDrugi miesiąc czerwony to musiałby być jakiś grom z jasnego nieba a nie zwykła burza
Mogę się wykrzyczeć i wybluzgać ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
PS: plis, nie przyjmujcie negatywnego vibe-u ode mnie. Jestem rozżalona, wkurwiona i wszystko w jednym. Ale muszę gdzieś to wypluć z siebie. Ten cały gniew. Te wszystkie wiadomości do znajonych z ich slodkimi bobasami. Mam ***** dość tego, że musiało akurat paść na mnie. *****, nigdy nic złego nie zrobiłam. Zawsze jestem miła, pomocna. Szklak mnie jasny trafia. Jeszcze muszę przybierać maskę, że ten temat mnie nie boli. Łąkować te wszystkie foty, filmiki z ich bobasami.
Mam taki zjazd psychiczny, mam po prostu dość tych leków, pilnowania się. Strachu. Jestem wykończona.
Ja okres mam na 19-go według flo.Szkoda, że nie dostajemy informacji od tych, które od prawie tygodnia mają zaznaczony brak okresu/test negatywny