Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spełnienia marzeńCześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
Wszystkiego najlepszego! Spełnienia najskrytszych marzeń!Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
100 latCześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
Wszystkiego naj naj najCześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
Biedna. Niestety takie spadki formy są nieodzownym elementem starań. I wiem, że jest ciężko, wiem, że boli. Ale przetrwasz to, poprawisz koronę i mam nadzieję, że nowe siły w Ciebie wstąpiąJak miło kochana, że pytasz. Podczytuję was troszeczkę, ale mam ostatnio gorszy okres.. mam już dosyć tych starań i tego wszystkiego, najchętniej schowalabym się gdzieś gdzie nikt mnie nie znajdzie. Po prostu chyba dziecko nie jest mi pisane.
nieeee, płyn w zaroce jest normalny po owulacjiWitam
Byłam wczoraj na monitoringu, a w opisie zobaczyłam dzisiaj ślad płynu w zatoce douglasa. Nigdy wcześniej nie miałam tego płynu, więc nie wiem czy to nie jakaś infekcja
Wszystkiego wspaniałego!!Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
która to? Wszystkiego najlepszego!
spełnienia marzeń!!Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji