reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
kurde, czasem tak myślę, że jak miałam 10-20 lat, to np 10 miesięcy szkoły i czekanie na wakacje dla mnie to była wieczność. A teraz? pstryknięcie palcem.
Moja babcia zawsze powtarzała, że do 18 roku życia wyczekuje się urodzin, a później nagle czas tak przyspiesza, że zanim się obejrzymy to życie nam przeleci. Mówiła to w kontekście abym tak nie wyczekiwała urodzin przed 18, gdzie zawsze sobie trzeba było dodawać wiek, np. 16 lat I PÓŁ 😂

Moja babcia zawsze powtarzała, że do 18 roku życia wyczekuje się urodzin, a później nagle czas tak przyspiesza, że zanim się obejrzymy to życie nam przeleci. Mówiła to w kontekście abym tak nie wyczekiwała urodzin przed 18, gdzie zawsze sobie trzeba było dodawać wiek, np. 16 lat I PÓŁ 😂
oj tak, zgadzam się z babcią 100%. Czas tak zapiernicza...

My pojechaliśmy dzisiaj od rana na badanie kariotypu. Chłop pojechał później do pracy, ja też. A babka w labie jak usłyszała kariotyp to zrobiła wielkie oczy (ewidentnie pierwszy raz o tym słyszała) i później długo klikała i sprawdzała co i jak i stwierdziła, że nie może zrobić bo nie ma probówek z heparyną! Więc czeka nas kolejny dzień wyjazdu do (chyba już innego) labu.
Bardzo mi przykro, że znowu was spotyka coś co robi wam tylko pod górkę... d r a m a t

Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin 🥰 to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji 🙄
Devil Attitude GIF
Wszystkiego najlepszego SPEŁNIENIA MARZEŃ🩵💚💙💛

reklama
Do góry