Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszegoCześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji
a ile lat w związku? My też w październiku 3 rocznica ślubu a w lipcu 5 rocznica związkupięknie my w tym roku dopiero 3
no my w maju 5 rocznica związku, a w sierpniu 3 ślubu my się zaręczyliśmy po niecałym roku zwiazku, po 2 już miał być ślub, ale przez kowid przekładaliśmy kilka mieśiecya ile lat w związku? My też w październiku 3 rocznica ślubu a w lipcu 5 rocznica związku
Dziękuje Refleksji na temat swojego życia, co roku jest mi smutno że czas tak zapierdzielaWszystkiego wspaniałego!!
Jakich refleksji?
kurde, czasem tak myślę, że jak miałam 10-20 lat, to np 10 miesięcy szkoły i czekanie na wakacje dla mnie to była wieczność. A teraz? pstryknięcie palcem.Dziękuje Refleksji na temat swojego życia, co roku jest mi smutno że czas tak zapierdziela
U mnie też w sierpniu rocznica ślubu już 8. A mężu mi się oświadczył jak nawet w związku nie byliśmyno my w maju 5 rocznica związku, a w sierpniu 3 ślubu my się zaręczyliśmy po niecałym roku zwiazku, po 2 już miał być ślub, ale przez kowid przekładaliśmy kilka mieśiecy