reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Cześć! Witam się z wami w dniu moich urodzin 🥰 to dla mnie zawsze dzień pełen refleksji 🙄
Devil Attitude GIF
Wszystkiego najlepszego :) :) :)

Dzień dobry wszystkim, znowu musiałam dużo nadrabiać, ale udało się. Wszystkiego najlepszego wszystkim co mieli urodziny, rocznicę ślubu i inne wydarzenia Wszystkiego najlepszego ♥️♥️♥️. U mnie dziś 14 dpo i biało czyli nic nie udało się w kolejnym cyklu starań. Ostatnie dwa dni siedząc w domu spędziłam praktycznie na ciągłym płaczu. Najmniejszy element filmu albo jakiego serialu związany z dzieckiem tworzył we mnie dół emocjonalny. I w sumie jak na zawołanie co pisałyście dziewczyny. Wczoraj przestawiałam z mężem meble i znalazłam parę malutkich grzechoczących skarpeteczek. Sam ich widok mnie rozczula. Mąż tylko powiedział, żebh je schować i napewni niedługo się przydadzą.... Mam nadzieję. A właśnie @997 ♥️♥️♥️♥️. Dziś zaobserwowałam kolejny spadek temp. Więc mam nadzieję, z okres przyjdzie tuż tuż i że przyjdzie sam bez konieczności pomocy dupkiem. Im szybciej przyjdzie tym szybciej z mężem zaczniemy starania na nowo. Ale to już załapiemy się na lipiec 😁 dość krótko mierze temp. Bo nowy termometr 😁

Załączniki

• IMG_20230614_082618.jpg
    IMG_20230614_082618.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 37
My pojechaliśmy dzisiaj od rana na badanie kariotypu. Chłop pojechał później do pracy, ja też. A babka w labie jak usłyszała kariotyp to zrobiła wielkie oczy (ewidentnie pierwszy raz o tym słyszała) i później długo klikała i sprawdzała co i jak i stwierdziła, że nie może zrobić bo nie ma probówek z heparyną! Więc czeka nas kolejny dzień wyjazdu do (chyba już innego) labu.

reklama
Do góry