reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Wiem, że nie na takie dwie kreski liczycie, ale właśnie wysikałam PIK 😁 Jednak jest dziś, a nie wczoraj, ale nawet nie przyznaje się mojemu, bo a) wyjdzie że wymęczyłam go wczoraj bez sensu b) maraton wciąż przed nami 🤣
Mam tylko nadzieję, że premom się przestawi i co najważniejsze - temperatura również to potwierdzi. Jeśli tak, to wychodzi na to, że NAC faktycznie przyspieszył mi owulacje 🙈
Takie tez są super bo po nich wjadą kreski HCG :D Do roboty!

reklama
Hej dziewczyny, nadrobilam was w końcu. Powiem wam że impreza się super udało, chyba wszyscy wyszli zadowoleni i najedzeni 😉 Piatek byl ciężki bo cały dzień w kuchni i sprzątanie ale daliśmy radę. W sobotę jeszcze ostatnie szlify z rana i można było świętować 🙂

Jutro mam monitoring i zobaczę co tam się dzieje w środku ale nie pokładam nadziei w tym miesiącu. Zrobiłam nawet dzisiaj rano test owu to druga krecha ledwo widoczna więc coś czuję że jej nie będzie ani nie było 😕
Trzymam kciuki aby jednak okazało się, że jest tam jednak jakiś pęcherzyk na sterydach i zaraz zacznie intensywnie rosnąć 🙈

dobra decyzja. Jakbyś potrzebowała jakichś rad jakie badania po kolei robić, to daj znać, chętnie pomożemy.
Bardzo chętnie,bo tak naprawdę staraliśmy się 2 lata temu przez około 8 miesięcy ale musieliśmy odpuścić ze względu na rozwiniecie firmy,wróciliśmy do starań,po odstawieniu antykoncepcji. Ja natomiast liczę starania bez tej przerwy,uważam ze musi być coś na rzeczy,że w dalszym ciągu nic,znajomi jeden po drugim zachodzą w ciąże w 1 cyklu starań,a u nas nic 🥺

reklama
Do góry