reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Wiem, że nie na takie dwie kreski liczycie, ale właśnie wysikałam PIK 😁 Jednak jest dziś, a nie wczoraj, ale nawet nie przyznaje się mojemu, bo a) wyjdzie że wymęczyłam go wczoraj bez sensu b) maraton wciąż przed nami 🤣
Mam tylko nadzieję, że premom się przestawi i co najważniejsze - temperatura również to potwierdzi. Jeśli tak, to wychodzi na to, że NAC faktycznie przyspieszył mi owulacje 🙈
Takie tez są super bo po nich wjadą kreski HCG :D Do roboty!

reklama
Hej dziewczyny, nadrobilam was w końcu. Powiem wam że impreza się super udało, chyba wszyscy wyszli zadowoleni i najedzeni 😉 Piatek byl ciężki bo cały dzień w kuchni i sprzątanie ale daliśmy radę. W sobotę jeszcze ostatnie szlify z rana i można było świętować 🙂

Jutro mam monitoring i zobaczę co tam się dzieje w środku ale nie pokładam nadziei w tym miesiącu. Zrobiłam nawet dzisiaj rano test owu to druga krecha ledwo widoczna więc coś czuję że jej nie będzie ani nie było 😕
Trzymam kciuki aby jednak okazało się, że jest tam jednak jakiś pęcherzyk na sterydach i zaraz zacznie intensywnie rosnąć 🙈

dobra decyzja. Jakbyś potrzebowała jakichś rad jakie badania po kolei robić, to daj znać, chętnie pomożemy.
Bardzo chętnie,bo tak naprawdę staraliśmy się 2 lata temu przez około 8 miesięcy ale musieliśmy odpuścić ze względu na rozwiniecie firmy,wróciliśmy do starań,po odstawieniu antykoncepcji. Ja natomiast liczę starania bez tej przerwy,uważam ze musi być coś na rzeczy,że w dalszym ciągu nic,znajomi jeden po drugim zachodzą w ciąże w 1 cyklu starań,a u nas nic 🥺

reklama
Do góry