LadyCaro
Fanka BB :)
@Brownie1992 test dziś robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Negatyw. Nic sie nie zmieniło niestety@Brownie1992 test dziś robiłaś?
ja w mojej karierze już dużo ich widziałam, ale pokażMogę Wam wstawić zdjęcie jak wyglądają Pinki bez chujocieni
Taki śmiech przez łzyja w mojej karierze już dużo ich widziałam, ale pokaż
czyli poniedziałek zaczyna się wspanialeCześć laski! U mnie pierwszy dzień w pracy po L4, dziecko z samego rana mnie wkurzyło na maksa i moja kochana "koleżanka" z pracy tez dołożyła swoje na dzień dobry. Ahhh.. Jak dobrze jest wrócic do normalności
Cos szybko wróciłaś do pracyCześć laski! U mnie pierwszy dzień w pracy po L4, dziecko z samego rana mnie wkurzyło na maksa i moja kochana "koleżanka" z pracy tez dołożyła swoje na dzień dobry. Ahhh.. Jak dobrze jest wrócic do normalności
Mi od rana też już kilkukrotnie podniesiono ciśnienie.czyli poniedziałek zaczyna się wspaniale
Mnie narazie nikt nie wkurzył, mimo, że mało spałam to się spoko czuję, dziś idę na indyjskie żarcie objeść się pod kor. Nie mogę się doczkeać
dwa tygodnie mineły jak jeden dzień...Cos szybko wróciłaś do pracy