reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Wiem, że nie na takie dwie kreski liczycie, ale właśnie wysikałam PIK 😁 Jednak jest dziś, a nie wczoraj, ale nawet nie przyznaje się mojemu, bo a) wyjdzie że wymęczyłam go wczoraj bez sensu b) maraton wciąż przed nami 🤣
Mam tylko nadzieję, że premom się przestawi i co najważniejsze - temperatura również to potwierdzi. Jeśli tak, to wychodzi na to, że NAC faktycznie przyspieszył mi owulacje 🙈

Załączniki

• IMG_6262.jpeg
    IMG_6262.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 82
  • IMG_6263.jpeg
    IMG_6263.jpeg
    175 KB · Wyświetleń: 84
Wiem, że nie na takie dwie kreski liczycie, ale właśnie wysikałam PIK 😁 Jednak jest dziś, a nie wczoraj, ale nawet nie przyznaje się mojemu, bo a) wyjdzie że wymęczyłam go wczoraj bez sensu b) maraton wciąż przed nami 🤣
Mam tylko nadzieję, że premom się przestawi i co najważniejsze - temperatura również to potwierdzi. Jeśli tak, to wychodzi na to, że NAC faktycznie przyspieszył mi owulacje 🙈
ale piczor! Do roboty!!

Dzień dobry Wszystkim w nowym tygodniu! U mnie dzisiaj 4dc i zaczynam robić owulaki, jestem ciekawa czy nic się nie poprzestawia w pobiochemowym cyklu, dlatego zaczynam tak wcześnie :) nadzieja zaczyna powoli we mnie znowu odżywać, wracam do codziennych afirmacji i liczę, że ten miesiąc zleci w takim pozytywnym tonie :) miłego dnia Wszystkim! ❤️

Załączniki

• IMG_5115.jpeg
    IMG_5115.jpeg
    69,6 KB · Wyświetleń: 70
Dzień dobry Wszystkim w nowym tygodniu! U mnie dzisiaj 4dc i zaczynam robić owulaki, jestem ciekawa czy nic się nie poprzestawia w pobiochemowym cyklu, dlatego zaczynam tak wcześnie :) nadzieja zaczyna powoli we mnie znowu odżywać, wracam do codziennych afirmacji i liczę, że ten miesiąc zleci w takim pozytywnym tonie :) miłego dnia Wszystkim! ❤️
wow całkiem mocna ta krecha jak na 4dc 😱

reklama
Hej dziewczyny, nadrobilam was w końcu. Powiem wam że impreza się super udało, chyba wszyscy wyszli zadowoleni i najedzeni 😉 Piatek byl ciężki bo cały dzień w kuchni i sprzątanie ale daliśmy radę. W sobotę jeszcze ostatnie szlify z rana i można było świętować 🙂

Jutro mam monitoring i zobaczę co tam się dzieje w środku ale nie pokładam nadziei w tym miesiącu. Zrobiłam nawet dzisiaj rano test owu to druga krecha ledwo widoczna więc coś czuję że jej nie będzie ani nie było 😕

Do góry