królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Obudziłam się dzisiaj z bólem gardła, i bólem mięśni nóg jeszcze do @ tego mi brakowało.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam część w klinice, część nie, a mąż nie w klinicePytanie za 100 punktów: czy wyniki badań, które zleca lekarz z kliniki robiłybyście w klinice czy niekoniecznie? Mam do kliniki 100km i sama mogę pojechać, ale Chłop musiałby wziąć urlop, więc zastanawiam się czy nie zrobić na miejscu? Chodzi o kariotyp. Wymazy czy badanie nasienia zrobimy w klinice.
Ja byłam w dwóch klinikach i w żadnej nie patrzyli skąd badania, byle by były takie jak zlecił lekarzAle ja nie robię na własną rękę. Gin z kliniki dała mi wykaz badań do ivf i zaznaczyła, że kariotyp zrobić jak najszybciej, bo na wynik czeka się do 5 tygodni. I nie chcę, żeby chłop specjalnie brał urlop, żeby do labu pojechać. Ale boję się, że w klinice będą kręcić nosem, że wynik nie jest u nich robiony.
A to pierwszy raz takie badanie robiliście, czy to już kolejne?No on się załamał totalnie. Wczoraj specjalnie przyleciał z Australii na biopsję i transfer. Objawów wzw jako takich nie ma żadnych. Tyle poświęciliśmy dla tego ivf w PL i teraz okaże się, że dupa. Nawet nie spróbujemy.
Ja też się dołączam do kciuków, żeby to była pomyłka ...Robimy powtórkę w poniedziałek w szpitalu zakaźnym
Ja też się dzisiaj obudziłam z bólem gardła okno w nocy było uchylone i to pewnie dlatego mnie złapało.Obudziłam się dzisiaj z bólem gardła, i bólem mięśni nóg jeszcze do @ tego mi brakowało.
Oj współczuję.... Znam ten ból, jak byłam młodsza to miałam taki nawracający... Dla mnie ból ucha to jest jakiś dramat....Ja cie pierdziele. Mam zapalenie ucha. Masakra
Mój stary nienawidzi.... Za to kocha kino. Dlatego zawsze jak chce jechać na shoping to pytam starego czy ma ochotę na kinoTrafił mi się jakiś wybryk natury bo uwielbia lazic po sklepach. Zawsze to ja zrzędzę, że chce już do domu