reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Masakra... Nie to pomyślenia... W tych laboratoriach też pracują tylko ludzie, wszędzie zdarzają się pomyłki. Może to tylko błąd. A jak się czuje Twój facet?
No on się załamał totalnie. Wczoraj specjalnie przyleciał z Australii na biopsję i transfer. Objawów wzw jako takich nie ma żadnych. Tyle poświęciliśmy dla tego ivf w PL i teraz okaże się, że dupa. Nawet nie spróbujemy.

reklama
trzymam mocno kciuki za powtórkę badań 🤞
Pamiętaj tylko proszę, że morfologia to tylko mały fragment badania, oni nie robią morfologii wszystkich plemnikow tylko określonego obrazu, morfologia sama w sobie nie przekreśla szans. Jeżeli macie dobra koncentrację i występuje ruch postępowy, to jest czego się trzymać :)
Ja też trzymam za nas kciuki. O Tobie i Twoim partnerze też myślałam w ostatnich dniach. Liczyłam, że wasze wyniki napełnią mnie nadzieją, wiarą że da się. A to wszystko to pieprzona loteria. Zero kontroli. I jeszcze w każdej chwili może przydarzyc się coś gorszego...

No on się załamał totalnie. Wczoraj specjalnie przyleciał z Australii na biopsję i transfer. Objawów wzw jako takich nie ma żadnych. Tyle poświęciliśmy dla tego ivf w PL i teraz okaże się, że dupa. Nawet nie spróbujemy.
Tylko, że diabelstwo może przebiegać bezobjawowo.
Ale... nie byliście szczepieni na WZW? Przez wiele lat w Polsce szczepiono na to dzieci w szkole.

jest mi strasznie, strasznie, strasznie przykro 🥺

Ja bez seksu nie, ale z seksem to nie raz xD a w pewnym momencie to miałam taka fazę, że myślałam że w sumie nastoletnia ciąża z moim ówczesnym chłopakiem byłaby całkiem spoko. Jak teraz o tym pomyśle to czuje takie zażenowanie sama sobą ze brak słów 🙈
to ja czuje zażenowania, że kiedyś z moich ust wyszły słowa "za bardzo chcesz" odnośnie ciąży. Jesu, czuje się jak głupek

reklama
Do góry