aurii_orelii
Fanka BB :)
@aurii_orelii pamiętam o Tobie
Wróciłam z Poznania, teraz wleciałam na chwilę do pracy. Jak będę w domu to wyślę Ci priva.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@aurii_orelii pamiętam o Tobie
Wróciłam z Poznania, teraz wleciałam na chwilę do pracy. Jak będę w domu to wyślę Ci priva.
mam nadzieję, że się sprawdziKupiłam sobie kapustę nawet Stary powiedział, że sprobuje tego sposobu
o właśnie, olej mct, dokładnie. Dokładnie, juz nic nie trzeba było jeść, ale też nic dziwnego, 1/4 zapotrzebowania kalorycznego w jednym kubkuOlej Mct - najlepsza kawa ever, w mojej był jeszcze zamiast masła olej kokosowy i łyżka masła orzechowego. Mieszałam w thermomixie i wychodziła mega puszysta kawusia z pianką. Dzieki tej kawie nie byłam głodna od rana do 15
Az z ciekawości sobie spróbuję xdo właśnie, olej mct, dokładnie. Dokładnie, juz nic nie trzeba było jeść, ale też nic dziwnego, 1/4 zapotrzebowania kalorycznego w jednym kubku
Dokładnie takTo ja wolałabym mieć ilka kg niedowagi, i tak to jest, wiecie o co chodzi, masz kręcone chcesz proste, masz proste chcesz kręcone...
Ja miałam przepis na kawę 350 kcl, czyli dobre sniadanko.pewnie dlatego, że kalorii miałą jak dobre śniadanie xD
Tak jak @Brownie1992 napisała, nie działa na jakość komórki. Ja też mam swoje owu, ale biorę, bo liczę na 2 pęcherzyki. Na razie mam i tak pojedyncze, ale co zauważyłam, to pęcherzyk rośnie znacznie większy niż bez wspomagania.Tak, pamiętam. Tylko ona chyba monitorowała często wielkość pecherzyka i zaraz po pęknięciu. No nic, zobaczymy czy ovi coś da. Jak nic, to moja gin mowiła o clo, tylko się zastanawiam w jakim celu skoro owulacje swoje mam... to działa też na jakoś komórki? @Brownie1992 Ty chyba coś w tym kierunku robisz?
Ale mój chłop jest nawiedzony! Zaczął mi wyliczać, że tyle i tyle godzin minęło od ostatniego seksu, więc lepiej jeszcze poczekać itd. itp. Jprdl... Wasi też aż tak się "angażują"?No to super, to teraz trzoning proszę grzecznie uprawiać ile wlezie