Bolilol
Fanka BB :)
ej, a Ty nie jesteś 9dpo przypadkiem?U mnie biało. Czekam na @. Ciekawe ile tym razem się spóźni i czy w ogóle załapie się na lipiec z zabiegiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej, a Ty nie jesteś 9dpo przypadkiem?U mnie biało. Czekam na @. Ciekawe ile tym razem się spóźni i czy w ogóle załapie się na lipiec z zabiegiem.
mi w taka pogodę też się nie chce jesc - ten okres w roku to dla mnie okres jajek sądzonych i pomidorów w jogurcie naturalnym z octemmakaron mnie przekonuje! k o c h a m
w sumie mam cukinie i śmietanę, można pomyśleć
ja na nic zbytnio nie mam ochoty, w tym problem a że robić mi się nie chce to inna sprawa
dodałabym jeszcze truskawkimi w taka pogodę też się nie chce jesc - ten okres w roku to dla mnie okres jajek sądzonych i pomidorów w jogurcie naturalnym z octem
racja, mąż mi kupił przedwczorajdodałabym jeszcze truskawki
Później Nie mam czasu terazna trzooooooooon!
Nawet nie sprawdzałam Trzymam za Ciebie kciuki!Super!!! Ty już marzec prawda? Mi apki pokazują albo 29 lutego albo 1 marca
W ogole mam jakieś dobre przeczucia do tej owu! Dawno takich nie miałam.
Wiadomo, że bez majonezu keto nie ma sensu Majonez w każdej postaci szamamto ja na keto jadłam kanapki z kapustą pekinska zamiast chleba. Ona jest dość sztywna i normalnie waliłam tam sobie jakąś szynkę, ser, pomidora, ogórka i MAJONEEEEEEZ I jadłam dużo jajek na te posilki: na twardo z MAJONEZEEEEEEM albo jajecznicę na maśle z pomidorami
Jak można się domyślić, keto kochałam głównie za MAJONEEEEEEZ
No jestem, ale były dziewczyny co 8 dpo miały cień na pinku i są w ciąży.ej, a Ty nie jesteś 9dpo przypadkiem?
Ja nie mogędodałabym jeszcze truskawki
Zabraniam wpadać w depresję 9dpo! Na spokojnie jeszcze jest czas.No jestem, ale były dziewczyny co 8 dpo miały cień na pinku i są w ciąży.
U mnie na niczym nie ma cieni ani fabrycznych.
a pijesz kawę z masłem i olejem? Bo ja ją uwielbiałamPóźniej Nie mam czasu teraz
Nawet nie sprawdzałam Trzymam za Ciebie kciuki!
Wiadomo, że bez majonezu keto nie ma sensu Majonez w każdej postaci szamam