reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Skoro zrobiłaś progesteron w 18 dniu cyklu a w 19 dniu cyklu niby masz owulację to przecież zrobiłaś go za szybko żeby wiedzieć czy owu była... Żeby sprawdzić czy owulacja była to progesteron robi się 7 dni bo domniemanej owulacji 😉 Dziewczyny niech mnie któraś poprawi jak coś źle pisze. ..
Robiłam go przez kolejne dni

reklama
ja dalej nie czaje, że waże 68 kg a jestem szczupła. W mojen głowie 68 kg to jest pulchna osoba. A ja patrzę w lustro i nie wierzę ile ważę. Chyba jakieś dziwne przekonania z młodości, że kobieta to 55kg max... dramat.

Od razu mi się to zdjęcie przypomniało

Załączniki

• b4d50aaf-ac01-41a7-907c-51307c81389d.jpeg
    b4d50aaf-ac01-41a7-907c-51307c81389d.jpeg
    11 KB · Wyświetleń: 107
  • 8371028d-5b89-4272-b616-ff20bfeceb5f.jpeg
    8371028d-5b89-4272-b616-ff20bfeceb5f.jpeg
    38,8 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry