reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

ja dalej nie czaje, że waże 68 kg a jestem szczupła. W mojen głowie 68 kg to jest pulchna osoba. A ja patrzę w lustro i nie wierzę ile ważę. Chyba jakieś dziwne przekonania z młodości, że kobieta to 55kg max... dramat.
ja ważę 67kg i też nie jestem pulchna, każdy się patrzy i mówi że napewno wymyślam bo 60 to max jak mam, no ale waga nie kłamie i też się zastanawiam skąd te cyfry ale jakoś nie mogę zejść poniżej 63kg, to jest chyba granicą i koniec. Nie wiem jak to dziala

reklama
20230609_051819.jpg

Moje libido nigdy nie bylo wysokie, ale od czasu starań o pierwsze dziecko to już w ogóle seks mógłby nie istnieć... chyba jestem jakaś lewa w tym temacie. Może powinnam iść do jakiegoś specjalisty?
Kurde, to już nie mnie oceniać czy to po prostu Twoje naturalne libido jest na takim poziomie czy to spowodowane jakimś hormonem, jeśli się tym martwisz, to możesz iść i skonsultować 🙂 na pewno nie zaszkodzi.

reklama
Do góry