nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
A używasz czegoś jeszcze z tej firmy?Ja używam lubrykantu z your Kaya. Naturalny, wiec raczej nie szkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A używasz czegoś jeszcze z tej firmy?Ja używam lubrykantu z your Kaya. Naturalny, wiec raczej nie szkodzi
tez prawdaczego oni teraz nie mają
Tampony i żel do higieny intymnej. Przyjaciółka używała olejku intymnego i też była bardzo zadowolonaA używasz czegoś jeszcze z tej firmy?
ja jestem między wami za krótko żeby się wypowiadać. Ale myślę że wątek prywatny ma jak najbardziej sens z tym że tak jak piszesz z możliwością dołączania nowych osób. Szkoda że w tym innym wątku w którym akurat obie jesteśmy, dziewczyny się na to nie zgodziły (mi to nie przeszkadzało a nawet byłam za, bo wtedy nie staje się taka sytuacja o której piszesz gdzie faktycznie chyba zostały 3 dziewczyny starające się i myślę że nie skłamię jak powiem że powoli chyba nam się on rozsypuje ).ja się zgadzam i jak najbardziej można się nad prywatnym wątkiem pochylić. Tylko z doświadczenia: trzeba znaleźć sposób, żeby mogły dołączać nowe dziewczyny. Bo ja byłam i jestem w takim wątku, który był prywatnym wątkiem kreskowym, a na ten moment bez ciąży zostały 2 czy 3 dziwczyny, w tym ja. Wtedy pamiętam, ze nowe dziewczyny nie mogły dołaczać do prywatnych wątków, teraz nie wiem jak to jest.
Tylko właśnie jak ktoś nowy będzie miał dołączyć, czy będzie jakaś "selekcja: takich osób.
Nie chce martwić, ale u nas też jest piszczenie w uszach i diagnoza była, że to właśnie od zwyrodnień w kręgosłupie szyjnym.To my trafiliśmy na super fizjoterapeutkę, ale ona masuje wszystko tylko nie kręgosłup. Poprawa była, ale odwoła jedna wizytę w ostatniej chwili i teraz jest problem żeby się wrócić do niej. Podobnie przepukliny, wszystkie możliwe skrzywienia, zmiany zwyrodnieniowe plus zwierzenie kanału szyjnego mamy nadzieję że to to zwierzenie jest sprawcą pisków w głowie...
U mojego temat pleców to nie kończąca się historia. Aktualnej doszła jeszcze stopa, a w poniedziałek rezonasu głowy mam nadzieję, że chociaż ten nic nie wykaże bo coś bardzo ten mój Ślubny zaczął się sypać
Mamy nadzieję, że to od kręgosłupa bo tu mamy pewność że są te zmiany. Jest niestety jeszcze gorsza opcja którą miały jego ciotki - tętniaki.Nie chce martwić, ale u nas też jest piszczenie w uszach i diagnoza była, że to właśnie od zwyrodnień w kręgosłupie szyjnym.
Bolała, nie mógł włożyć buta. Pierwsza diagnoza dna, ale lekki nie przyniosły ulgi. Ortopeda wypaczył stan zapalny, 3 antybiotyki - nie pomogło. W końcu rezonans i potrzebna wizyta u reumatologa ponieważ wykryto zmiany reumatoidalneA co się dzieje że stopą?
Mamy nadzieję, że to od kręgosłupa bo tu mamy pewność że są te zmiany. Jest niestety jeszcze gorsza opcja którą miały jego ciotki - tętniaki.
Bolała, nie mógł włożyć buta. Pierwsza diagnoza dna, ale lekki nie przyniosły ulgi. Ortopeda wypaczył stan zapalny, 3 antybiotyki - nie pomogło. W końcu rezonans i potrzebna wizyta u reumatologa ponieważ wykryto zmiany reumatoidalne