Lauritaa
Moderator
a jak jest słabe to codzienny seks niewskazany?
Mi tak tłumaczył, ze wtedy inaczej trzeba rozplanować wlansie co te 2-3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak jest słabe to codzienny seks niewskazany?
Tez tego używamy w razie potrzeby.ogólnie ten nie przeszkadza w staraniach, tylko nie ma tej info, wiec jest tańszy xD
polecam.
ja np mam takie objawy przy silikonowych, zaczyna mnie piec i muszę szybko lecieć pod prysznic bo masakra, natomiast wszystkie na bazie wody są gita rozmawiałaś o tym z ginekologiem? Ciekawe skąd to pieczenie, masz uczulenie na jakiś składnik czy coś takiego?
jak conceive plus sie nie sprawdzi to zamowie ten feminumTez tego używamy w razie potrzeby.
Dodatkowo to jest też wyrób medyczny wiec mam nadzieje ze trochę lepiej przebadany
I jak to się ma do tego, ze właśnie u nas jak było 2 czy 3 razy dziennie doczekaliśmy się 2 dzieci rok po rokuMoże takie krótkotrwałe codziennie staranie nie szkodzi, tylko może pogarsza nasienie jeśli ogólnie za często
No i mamy synchronizacjeO, już mam spore plamienie i wreszcie brzuch zaczął boleć, więc dziś lub jutro będzie 1dc. Dobrze, że się nie wydłuzył mocniej cykl
Moze upał nam te cykle trochę przestawiato u mnie tak samo
A tak w ogóle to w tym cyklu dopiero w 12dpo zauważyłam ultralekkie plamienie na papierze, dopiero dzisiaj w 14dpo jest większe normalnie koło 9-10dpo się zaczyna
Ja kiedyś po porodzie potrzebowalam, ale wiadomo wtedy cokolwiek, padło na durex, ale tez mnie piekło. A tak na codzień nie potrzebuje na szczęście niczego.no ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!
Wlasnie sama nie wiem, na żywo są prawie identyczne. Zrobię wieczorem- został mi ostatni - i mam nadzieję, że będzie wyraźnie jaśniejszy. Wtedy za pik uznam ten wczorajszy i będzie super, bo trzonowanko było dzisiaj w nocy i wczoraj tezNo u ciebie to bardzo fajnie wygląda, aczkolwiek na moje oko ten z wczoraj jest mocniejszy niż ten dzisiejszy
Właśnie ten wczorajszy test trochę mnie zmylil, ale może faktycznie mocz był bardziej rozcieńczony no nic, profilaktycznie trzeba działać i tyle
Ja używam lubrykantu z your Kaya. Naturalny, wiec raczej nie szkodziPamiętam, że ostatnio był ten temat, ale nie pamiętam jakie produkty były wymieniane, mozecie polecic jakis dobry lubrykant nie przeszkadzajacy w staraniach, bo wydaje mi sie, ze pisalyscie, ze te np z durexa nie wspolgraja ze staraniami
oo nie wiedzialam, ze maja w ofercieJa używam lubrykantu z your Kaya. Naturalny, wiec raczej nie szkodzi
czego oni teraz nie mająoo nie wiedzialam, ze maja w ofercie