reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Nigdy nie używałam lubrykantów, ale mam globulki dopochwowe i została ostrzeżona prze możliwością wystąpienia pieczenia. Gdyby tak się stało miałam zmienić na inne o uboższym składzie.

Może takie krótkotrwałe codziennie staranie nie szkodzi, tylko może pogarsza nasienie jeśli ogólnie za często 🤔
I jak to się ma do tego, ze właśnie u nas jak było 2 czy 3 razy dziennie doczekaliśmy się 2 dzieci rok po roku 🤷‍♀️
O, już mam spore plamienie i wreszcie brzuch zaczął boleć, więc dziś lub jutro będzie 1dc. Dobrze, że się nie wydłuzył mocniej cykl :)
No i mamy synchronizacje 😉😊😇
to u mnie tak samo :)

A tak w ogóle to w tym cyklu dopiero w 12dpo zauważyłam ultralekkie plamienie na papierze, dopiero dzisiaj w 14dpo jest większe 😳 normalnie koło 9-10dpo się zaczyna
Moze upał nam te cykle trochę przestawia🤔
no ja mam wlasnie taki problem z tymi zelami, ze mnie piecze wszystko od nich… no nic, jak to mowia: jak sie bawic to bez majtek, zamowie i wyprobuje ten drozszy, a co!
Ja kiedyś po porodzie potrzebowalam, ale wiadomo wtedy cokolwiek, padło na durex, ale tez mnie piekło. A tak na codzień nie potrzebuje na szczęście niczego.

No u ciebie to bardzo fajnie wygląda, aczkolwiek na moje oko ten z wczoraj jest mocniejszy niż ten dzisiejszy 🤔
Właśnie ten wczorajszy test trochę mnie zmylil, ale może faktycznie mocz był bardziej rozcieńczony 🤷🏼‍♀️ no nic, profilaktycznie trzeba działać i tyle 😁
Wlasnie sama nie wiem, na żywo są prawie identyczne. Zrobię wieczorem- został mi ostatni - i mam nadzieję, że będzie wyraźnie jaśniejszy. Wtedy za pik uznam ten wczorajszy i będzie super, bo trzonowanko było dzisiaj w nocy i wczoraj tez 😈
Zobaczymy, czy starczy sił na poprawkę dzisiaj 😜

Pamiętam, że ostatnio był ten temat, ale nie pamiętam jakie produkty były wymieniane, mozecie polecic jakis dobry lubrykant nie przeszkadzajacy w staraniach, bo wydaje mi sie, ze pisalyscie, ze te np z durexa nie wspolgraja ze staraniami
Ja używam lubrykantu z your Kaya. Naturalny, wiec raczej nie szkodzi ;)

reklama
Do góry