reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Co robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany? :)
Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę ;)

Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę ;)
ja normalnie jutro jadę do biura (w najgorszy dzień okresu...)
dziś 1dc, więc leżę ja świnka, gram w wowa, Zjadłam 2 paczki maczug, loda i piję proseko.

ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach :)

Czy tylko ja nie lubię mieć gości? W sensie najbardziej się lubię spotykać z ludźmi na mieście.

U nas goscimy tescia, wczoraj mielismy spotkanie towarzyskie i jestem tak zmęczona jak nie wiem. Skończyliśmy spotkanie o 3 rano, spałam 4 h. Jestem dętka. Na jutro mam obiad i ciasto więc jutro wypoczywam na całego.

W sumie nic ciekawrgo nie robimy, nudny wieczór, mąż odpoczywa , bo ma mnie już chyba serdecznie dość po tych płodnych 😆, świąt nie obchodzimy i wolnego tu nie ma , jutro normalnie do pracy i w sobote pewnie też, w firmie ostatnio burzliwy okres, bo sezon się zaczął na wszystko.
Dostałam awans , ktorym się nie cieszę, bo mam więcej na głowie jako team leader, ale u Nas w firmie nie akceptują odmowy 😅.

Jeśli chodzi o kontakty i gości, to mam tak samo, my z mężem raz na czas lubimy gości , ale jak są za często, to też nas to męczy , przytłacza , mamy troche swój świat , takie troszkę dziki, lubimy swobodę i swoje towarzystwo, jesteśmy bardzo żżyci i od ładnych paru lat niemal nierozłączni.

Daj znać co tam na monitoringu oczywiście jutro 😉

reklama
Do góry