reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Co robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany? :)
Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę ;)

Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę ;)
ja normalnie jutro jadę do biura (w najgorszy dzień okresu...)
dziś 1dc, więc leżę ja świnka, gram w wowa, Zjadłam 2 paczki maczug, loda i piję proseko.

ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach :)

Czy tylko ja nie lubię mieć gości? W sensie najbardziej się lubię spotykać z ludźmi na mieście.

U nas goscimy tescia, wczoraj mielismy spotkanie towarzyskie i jestem tak zmęczona jak nie wiem. Skończyliśmy spotkanie o 3 rano, spałam 4 h. Jestem dętka. Na jutro mam obiad i ciasto więc jutro wypoczywam na całego.

W sumie nic ciekawrgo nie robimy, nudny wieczór, mąż odpoczywa , bo ma mnie już chyba serdecznie dość po tych płodnych 😆, świąt nie obchodzimy i wolnego tu nie ma , jutro normalnie do pracy i w sobote pewnie też, w firmie ostatnio burzliwy okres, bo sezon się zaczął na wszystko.
Dostałam awans , ktorym się nie cieszę, bo mam więcej na głowie jako team leader, ale u Nas w firmie nie akceptują odmowy 😅.

Jeśli chodzi o kontakty i gości, to mam tak samo, my z mężem raz na czas lubimy gości , ale jak są za często, to też nas to męczy , przytłacza , mamy troche swój świat , takie troszkę dziki, lubimy swobodę i swoje towarzystwo, jesteśmy bardzo żżyci i od ładnych paru lat niemal nierozłączni.

Daj znać co tam na monitoringu oczywiście jutro 😉

reklama
Do góry