reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Cześć kochane, jestem nowa, ściskam Was wszystkie serdecznie :)

To mój 8 cykl starań. PCOS, IO...
22.05 miałam pęcherzyk 27mm. Testy owu pokazały pik 25.05. Niestety nie byłam na monitoringu czy pękł poprawnie.

Można mnie zapisać na testowanie 8.06, jeśli do tego czasu nie przyjdzie @.

Dzisiaj oczywiście nie wytrzymałam i zatestowałam rano, bo od trzech dni boli mnie co jakiś czas delikatnie w prawym jajniku, do tego piersi też bolą mnie zupełnie inaczej niż przed okresem (zawsze bolały mnie całe i bardziej od dołu, a teraz od góry, bliżej mostka). Na teście biel, więc te objawy to chyba jednak mimo wszystko bardziej na @ :(
Hejo, witaj wśród nas!

reklama
Spoko ten czerwiec ale taki nie za fajny.. szczególnie gdy już 1-ego dowiadujesz się że z dużym prawdopodobieństwem masz OCD 🤣
A tak na poważnie to bardzo Ci dziekuje @Kotciara że mnie w tym uświadomiłaś, trochę poczytałam i wygląda na to że naprawdę mam problem o którym nie miałam pojęcia bo do tej pory brałam to wszystko trochę na żarty.. Postaram się jakoś wziąć w garść a jak nie to po prostu udam się do specjalisty, myślę że dobrze by mi to zrobiło nawet w związku ze staraniami..

I przepraszam dziewczyny ale usunę tamten post bo teraz trochę mi głupio i wstyd..
Po prostu znam osobę, która ma OCD i po twoim wpisie pare rzeczy zaczęło mi się z tym kojarzyć, ale ja nie jestem psychologiem, a to może być delikatny temat, więc przepraszam jeśli tym porównaniem cię uraziłam 🥺 Ale nawet jeśli to nie jest nic wstydliwego i nie chcę abyś to odebrała jako sygnał aby "wziąć się w garść", po prostu ewentualna samoświadomość może pomóc sobie to poukładać. Aczkolwiek nie znam cię, więc to była tylko taka luźna wiadomość. 😔

reklama
Hej, też jestem nowa witaj 🥰. Wyraźne u ciebie są te piki na testach owulacyjnych? Czy bierzesz po prostu najciemniejszą z całego testowania?
Kochana, ja używam do testów owulacyjnych aplikacji premom. W poprzednich cyklach nie miałam wyraźnego piku, ale ten był inny. Przesyłam zdjęcie jak wyglądały testy.
351152722_2534379863376855_29666319683859973_n.jpg

Do góry