reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ja to samo, najśmieszniejsze, że nie mam w pobliżu lip, to się unosi po całym mieście po prostu
u nas jest to samo ale ja czytałam że ten żółty pyłek to jest z sosen i świerków i u nas by się zgadzalo. I też non stop auto uwalone, na dodatek się mega kiedy na podwórku więc szkoda myć 🙄

reklama
Może to ja jestem nie wiem jak to się pozywa pedantka? Że muszę wszystko z kierunkiem robić a nie na wznak czy poprzek. Muszę poprawić nawet jak drzwi troszkę nie są domknięte i je domknąć 😅 taka chora psychika chyba
Ja za to mam wpojoną hierarchię. Nie wyjmę ze środka rolki papieru, bo ta pierwsza straci swój przywilej. Nigdy nie biorę czegoś ze środka tylko właśnie pierwsza od brzegu. I pewnie wiele osób robi to automatycznie. A ja właśnie nie. Właśnie zawsze myślę o tym, że hierarchia jest ważna, więc muszę wziąć pierwszy z brzegu 😵‍💫

Do góry