Charlotte9
Fanka BB :)
Właśnie zastanawiam się czy u mnie to pedantyzm czy już choroba psychicznamoże tak wygląda pedantyzm w męskim wydaniu, a @Charlotte9 reprezentuje damski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zastanawiam się czy u mnie to pedantyzm czy już choroba psychicznamoże tak wygląda pedantyzm w męskim wydaniu, a @Charlotte9 reprezentuje damski
Szczerze mówiąc, to to co opisała @Charlotte9 bardziej mi brzmi jak OCD i pomimo wszystko wcale nie jest takie niespotykanemoże tak wygląda pedantyzm w męskim wydaniu, a @Charlotte9 reprezentuje damski
u nas jest to samo ale ja czytałam że ten żółty pyłek to jest z sosen i świerków i u nas by się zgadzalo. I też non stop auto uwalone, na dodatek się mega kiedy na podwórku więc szkoda myćja to samo, najśmieszniejsze, że nie mam w pobliżu lip, to się unosi po całym mieście po prostu
Ja stosowałam Lamette i Clostillegyt 2x1 to mój trzeci cykl z tymi lekami zobaczymya co stosowałaś?
ja na tydzień wcześniej jak się nie uda teraz to chcę zacząć działać, zrobić jakieś badania, dowiedzieć się jakie mam opcje, bo pół roku i nicCzy afirmuję ciążę tak bardzo, że przed chwilą umówiłam się do gina na dzień ojca? Być może
nie ma jak się nie uda, umówiłyśmy się na pierwsze wizyty ciążowe i jużja na tydzień wcześniej jak się nie uda teraz to chcę zacząć działać, zrobić jakieś badania, dowiedzieć się jakie mam opcje, bo pół roku i nic
cicho, bo wystraszysz zarodki!!nie ma jak się nie uda, umówiłyśmy się na pierwsze wizyty ciążowe i już
Czyli czerwiec miesiącem afirmacji?nie ma jak się nie uda, umówiłyśmy się na pierwsze wizyty ciążowe i już
Ja za to mam wpojoną hierarchię. Nie wyjmę ze środka rolki papieru, bo ta pierwsza straci swój przywilej. Nigdy nie biorę czegoś ze środka tylko właśnie pierwsza od brzegu. I pewnie wiele osób robi to automatycznie. A ja właśnie nie. Właśnie zawsze myślę o tym, że hierarchia jest ważna, więc muszę wziąć pierwszy z brzeguMoże to ja jestem nie wiem jak to się pozywa pedantka? Że muszę wszystko z kierunkiem robić a nie na wznak czy poprzek. Muszę poprawić nawet jak drzwi troszkę nie są domknięte i je domknąć taka chora psychika chyba