reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

W moim odczuciu rozwiązanie jest takie: nie robić prywatnego watku, tylko po prostu być konsekwentnym w tym, że pisza osoby zapisane i staraczki, nie ciężarne. I rzeczywiście nastąpiło duże rozluznienie w tym temacie, więc trzeba po prostu trochę bardziej zwracać uwagę i "pilnować".
Wydaje mi sie, ze te watki w formie miesiecznej funkcjonowaly dobrze otwarte.
No i ja też mam doświadczenie z zamknietego watku kreskowego. I o ile naprawdę fajne i bliskie relacje można nawiązać, o tyle zostanie jedną z ostatnich osób bez ciazy jest przykre. Wiec nie jestem za zamknięciem.

reklama
Niech zostanie jak jest. Tylko może faktycznie o jakąś poradę ekstra pytajmy priv w wiadomości do konkretnych osób (sama powinnam Olę pytać priv o testy, bo ona ostatnio je stosowała, więc chciałam chłodnej i swiezej porady dot. tych testów). Bo gdyby odwrocić sytuację, i my byśmy z pytaniami wpadły na wątek mamusie - pewnie dziewczyny czułyby, że naruszamy ich przestrzeń dla ciężarnych i zwyczajnie tam nie pasujemy, więc to samo tutaj. Są to wątki oddzielne więc niech tak pozostanie, bez zamykania (empatia, wyczucie i zrozumienie z obu stron ) - wystarczy zachować ten podział. I oczywiście ciężarna z tego m-ca ma prawo dokonczyć m-c z nami i odejść wtedy, gdy juz jest pewna wyników.

I co ogólnie u Was? Ja zrobiłam dzis z rana paznokcie fuksja - ale termoaktywna, więc jak ciepło zmienia się w blady róż...
Jest pięknie, ciepło i słonecznie i piję kawkę w ogrodzie pod wierzbą, ktorą podcieliśmy sobie z mężem w ala parasol.😁

Załączniki

• Screenshot_20230607_141640_Messenger.jpg
    Screenshot_20230607_141640_Messenger.jpg
    638,4 KB · Wyświetleń: 121
  • 20230608_101010.jpg
    20230608_101010.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 123
Z mojego przebichujka z wczoraj został tylko taki ślad na wyschniętym teściku, więc potwierdziło się, że nic z tego...Jeśli doz przyjdzie przed okresem jeszcze dla pewności siknę.

Załączniki

• 20230608_093435.jpg
    20230608_093435.jpg
    644,2 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry