aurii_orelii
Fanka BB :)
Tak, zapewne po CC i wyrostkuZrobił ci się zrost po jakimś zabiegu tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zapewne po CC i wyrostkuZrobił ci się zrost po jakimś zabiegu tak ?
Cooooo w jakiej ty strefie klimatycznej mieszkasz u nas prawie 30°CPatrząc na to jaką jest teraz pogoda to i rodząc w lipcu nie wiadomo czy nie będzie trzeba ubierać
nie, to chujowa robota pielęgniarkiJa po tym dzisiejszym pobraniu nie mogę w ogóle ręki wyprostować, żyła to jakby miała mi zaraz na zewnątrz wyebać i mocno mnie boli.. czy to już zużycie materiału?
Ja też idę i nie mam pomysłuhelp jaki kolor paznokci? teraz mam strażacki czerwony, lubię kontrasty i dziś idę na pazury
u mnie się to niestety nie sprawdziłoJesli chodzi o starania to w 3 cyklach po drożności są podobno największe szanse także trzeba działać
Nooo oczojebnyczyli jaki
TakPrzepraszam rodzi w 9 m-cu ciąży a Mama dopiero to zauważa?
no dobra ale oczojebny może być zielony/żółty/różowy/pomarańczowy więc wolałam doprecyzowaćNooo oczojebny
U mnie dzisiaj 25 i lałoCooooo w jakiej ty strefie klimatycznej mieszkasz u nas prawie 30°C