Kotciara
Moderator
czyli jakiNeonowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli jakiNeonowy
to tak Cię wpiszę, a zobaczymy co życie przyniesiewiesz co miesiaczka mi przypada na 30 czerwiec
ja nicA powiedzcie mi jeszcze dostałyście antybiotyk po droznosci ?
Co lubisz neonową zieleń, pomarańcz, czy różczyli jaki
teraz właśnie inna lekarka mówi że przepisze mi antybiotyk profilaktycznie. A jak to się ma.ze staraniami ?ja nic
po drożności chyba nie, po histeroskopii dostałamA powiedzcie mi jeszcze dostałyście antybiotyk po droznosci ?
Ja nie dostałam żadnego antybiotyku.A powiedzcie mi jeszcze dostałyście antybiotyk po droznosci ?
Wszystko zależy jaki antybiotyk dostaniesz.teraz właśnie inna lekarka mówi że przepisze mi antybiotyk profilaktycznie. A jak to się ma.ze staraniami ?
jakiś unidoxWszystko zależy jaki antybiotyk dostaniesz.
Ja miałam antybiotykoterapię w trakcie stymulacji owulacji (wyszły nieprawidłowości w wymazie z pochwy i dostałam Augmentin) i nie wpłynęło to na starania. Tzn. cykl, w którym brałam antybiotyk był bardzo krótki, ale nie wiem czy to miało znaczenie. W każdym razie mogliśmy normalnie się starać.