reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny mam rozkmine... Według lekarza owulka powinna być 1.06 Ból owulacyjny zaczął mi się 31.05 wieczorem i 1.06 jakoś po 20 ustal. Numerek był dopiero 2.06
Ale do czego zmierzam... Od niedzieli pobolewa mnie podbrzusze jak na okres. Miałam tak w przedostatnim cyklu gdzie wylapalam biochem. 9.02 zabieg łyżeczkowania
Nie chce wiązać tego bólu z ciąża , bo raczej nie jest to możliwe, ale rozkminiam czy może po lyzeczkowaniu nie zrobiły mi się zrosty... Dlatego później była ta ciąża biochemiczna... Czy któraś z was miała zrosty po lyzeczkowaniu ? Jak to się u was objawiało ? Czytałam , że niby USG tego nie wychwyci ... Umówiłam się na cito dzisiaj do gina, bo ten ból jest dosyć uciazliwy
nie wiem nic na temat zrostów, ale podbijam, bo nie chcę, żeby ktokolwiek został pominięty :)
Może dziewczyny wiecie coś na temat zrostów?

reklama
Ni choooooja 🙈 W poprzednich cyklach miałam 20,74/ 8,62/ 13,33. Chyba że to jest rekompensata za to że moja żyła już ledwo zipie i za sapanie w alabie emerytek że byłam tak bezczelna i zapisałam się na konkretną godzine zamiast stać w 30-os kolejce 🤣
cyclogest to naturalny progesteron, ma wpływ na wynik badania z krwi

No właśnie tez mnie to zastanawia JAK?! Bodajże na TLC jest tez taki program o kobietach które nie wiedziały ze są w ciąży i zorientowały się jak zaczął się im poród… nie mieści mi się to w głowie :( czy to brak edukacji? Brak znajomosci własnego ciała ? Wyparcie?
Ją rozumiem 15 tka. Ale mama, jestem ciagle obecna w zyciu córek, jakby wymiotowała któraś, nagle schudła, przytyła, piersi by jej nagle urosły, no nie oszukujmy się, że 9 m-czny bobas schowal sie w plaskim brzuchu🙃🫠😉 No corka zaszałała, a Mama dała ciała z brakiem wiedzy o tym.

reklama
Do góry