reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Życie jest niesprawiedliwe mega.
W tym tygodniu znajomej urodziła się wnuczka, nie miała pojęcia o tym, że jej 15 letnia córka jest w ciąży.
Wieczorem przyszła z bólem brzucha do matki i wtedy powiedziała, że rodzi :O
Przepraszam rodzi w 9 m-cu ciąży a Mama dopiero to zauważa? 😱😱😱

reklama

Załączniki

• Screenshot_20230607_124306_Premom.jpg
    Screenshot_20230607_124306_Premom.jpg
    257 KB · Wyświetleń: 46
  • Screenshot_20230607_124348_Premom.jpg
    Screenshot_20230607_124348_Premom.jpg
    255,7 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_20230607_124356_Premom.jpg
    Screenshot_20230607_124356_Premom.jpg
    261,1 KB · Wyświetleń: 50
Przepraszam rodzi w 9 m-cu ciąży a Mama dopiero to zauważa? 😱😱😱
No właśnie tez mnie to zastanawia JAK?! Bodajże na TLC jest tez taki program o kobietach które nie wiedziały ze są w ciąży i zorientowały się jak zaczął się im poród… nie mieści mi się to w głowie :( czy to brak edukacji? Brak znajomosci własnego ciała ? Wyparcie?

A robiłaś teścik? U mnie nadal cisza 🤔
Dziś nie, raz że wysikałam wszystko 🫠🙃😁 dwa tempka mi spada. Z dozu raczej przyjdą dopiero w piatek testy, chociaz one mają fabryczną szarawą kreskę i mnie denerwuje to, to i tak w zestawie je wzięłam.
Wg flo i cykli poprzednich dzis moj 1dc, i faktycznie 14 dni po jestem, a moja faza to 14 czasami 15 dni, dziś nic, nawet plamienia 🙈 może do wieczora dostane, lub jutro z rana ( może orgazm uruchomił otwarcie blokady) 😂😂
A wg premo dzis 13dc i mam zrobic test, bez testów uznał mi, że ovu była 25.05

Załączniki

• Screenshot_20230607_125306_Flo.jpg
    Screenshot_20230607_125306_Flo.jpg
    138,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry