reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Przez okres zwykle nie mierze codziennie, bo jest to dla mnie uciążliwe. Jednak zawsze przed okresem temperatura spadała tak do 36,9. Teraz od zabiegu lyzeczkowania do trzeciego dnia okresu temperatura cały czas była na poziomie 37,50. No i przez dwa dni niestety zapomniałam zmierzyć, więc nie wiem czy ten wykres się przyda 😞
ja podczas okresu też nie mierzyłam, dopiero po krwawieniu, ale faktycznie te dziury w pomiarach nie pomagają… Ja mam np. inne temperatury w pierwszej fazie cyklu jak mam owulację z lewego, a jak z prawego jajnika, więc na to nie ma co patrzeć, że w innych cyklach było inaczej… Zawsze bierze się pod uwagę aktualny cykl. Tak samo można jednego cyklu mieć owulację na spadek temperatury, a drugiego cyklu jest spadek i na pierwszy wzrost dopiero owulacja. A śluz już płodny, czy nie?

reklama
Dziewczyny nie wiem co się dzieje. Dziś 13 dzień cyklu. Przed wczoraj robiłam owulaka i ledwo widoczna kreska, temperatura 36,70. Wczoraj delikatnie ciemniejszy ale nadal bardzo blady i temperatura 37. Dzisiaj jeszcze nie robiłam owulaka ale temperatura 37,30. Przed poronieniem miałam temperaturę tak w granicach 37,10 w tym okresie przed owulacja. Owulacja występowała tak w 16/17 dc. Pije zioła Ojca Sroki. Nie wiem czy jak są takie blade to warto je robić codziennie? Mam wrażenie, że organizm mi świruje. Nie wiem co się dzieje, a nie chce przegapić owulacji 😱
To Horien. One sie chujowo wybarwiają. W sensie sa blade blade i nagle jeb PIK
Tu masz porównanie DL ws Horien. Moje testy z maja.

Załączniki

• 20230530_184254.jpg
    20230530_184254.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 68
pamiętajcie, żeby zastosować również rady Ojca Sroki co do tego, ze kobieta w dniu poczęcia mjusi być upracowana :D śmieje się, wielu kobietom te zioła pomogły ale te zasady to kosmos :D
Zobacz załącznik 1534707
Zobacz załącznik 1534708
Zobacz załącznik 1534709
Haha taaak, to jakiś kosmos 😂 tak samo jak nie ogarniam jak ksiądz może prowadzić lekcje przedmałżeńskie, na pewno się na tym swietnie zna 😎 a zioła sobie kupiłam niedawno, lubię wszelkiej maści ziołowe herbatki wiec stwierdziłam ze spoko opcja dla mnie 😄

możliwe, albo może masz tak wysoką temperaturę ciała na codzień? skoro przed okresem temp. spada tylko do 36,9 a nie do 36,6 🤔
No tak zawsze była wyższa niż te standardowe 36,6 🙂 tylko mnie zastanawiała ta różnicą 0,20 stopnia, ale to może po prostu dlatego że ta temperatura spadła dopiero po okresie a nie przed.

reklama
Do góry