reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

No właśnie niby z zaskoczenia ale tego dnia byłam rano na monitoringu i pęcherzyk miał 23mm i gin mówił, ze gotowy 😅
ciekawe, bo te wcześniejsze testy wychodziły bardzo blade 🤔 może rozcieńczony mocz?
Ja dziś mam 11 dc i na teście wyszedł pik. Robiłam rano po 6, ale siku byłam też o 3 w nocy. Powtórzę, żeby nie przegapić jeśli to rzeczywiście pik. Gin mam w piątek, więc już może być po.
to w takim razie do dzieła ❤️

reklama
Planuje tez na to isc i mysle coraz czesciej o stymulatorach tkankowych na zmarszczki, moja kosmetyczka od ust mowila ze wiek 30 lat to czas na zachowywanie mlodosci, poki zmarszczki sa swieze i plytkie. Pozniej juz coraz gorzej. Ona zaczela w wieku 25 lat ale jest przy kosci wiec ciezko stwierdzic. Siorka moja ma 38 lat i wali botoks, ale oczywiscie tak aby wyplycic zmarszczki a nie przerobic sie, jednak roznica….. niewielka… nie zauwazalna jak dla mnie…

Gdzie kupic najlepiej te ziola?

Szykuje sie na nast cykl, dzis mam 32 dc, najpozniej jutro okres, cyce bolą bardziej niz zwykle i brzuch nie cmi jak zawsze, ale testy biel vizira wczoraj… tempka powoli spada 36.59…. Widze ze mamy synchronizacje okresow. Planuje w czerwcowym cyklu trzonowac jak nalezy😎😎😎
ja kupiłam mieszankę na Allegro, opakowanie 50g na pewno starczy na długo :)

pamiętajcie, żeby zastosować również rady Ojca Sroki co do tego, ze kobieta w dniu poczęcia mjusi być upracowana :D śmieje się, wielu kobietom te zioła pomogły ale te zasady to kosmos :D
1686126685156.png

1686126699961.png

1686126713061.png

reklama
Po prostu po 1.5 starań przyszedł bardzo mocny kryzys którego nie potrafię przepracować.
Kurde, nie powiem że wiem co czujesz czy że Cię rozumiem, bo mało jeszcze wiem. Daj sobie czas, po tym gorszym momencie na pewno uświadomisz sobie co chcesz, co możesz i co będzie dla Ciebie najlepsze - wierzę w to!

Do góry