reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja też czekam chyba na @ . Na jutro mam zaplanowane testowanie, ale temp. u mnie wczoraj i dzisiaj 36.64, także spodziewam się jutro bieli vizira :D Na kolejny cykl też już jestem mega zmotywowana, gin mi zapisał miovellę nac, będę pić zioła Ojca Sroki 3 i nie ma bata, musi coś z tego być :D
Więc spinamy pośladeczki u mnie mega wysoka motywacja 😏😃
Mąż dziś wrócił do domu, nie muszę nawet wspominać, że skoro chata wolna, to pierwsze co wylądowaliśmy w łożku 😄😁😆 sex fun rozpoczęliśmy jeszcze przed 1dc 😁😁😁

reklama
Dziewczyny nie wiem co się dzieje. Dziś 13 dzień cyklu. Przed wczoraj robiłam owulaka i ledwo widoczna kreska, temperatura 36,70. Wczoraj delikatnie ciemniejszy ale nadal bardzo blady i temperatura 37. Dzisiaj jeszcze nie robiłam owulaka ale temperatura 37,30. Przed poronieniem miałam temperaturę tak w granicach 37,10 w tym okresie przed owulacja. Owulacja występowała tak w 16/17 dc. Pije zioła Ojca Sroki. Nie wiem czy jak są takie blade to warto je robić codziennie? Mam wrażenie, że organizm mi świruje. Nie wiem co się dzieje, a nie chce przegapić owulacji 😱

Załączniki

• IMG_20230607_104727.jpg
    IMG_20230607_104727.jpg
    476,4 KB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny nie wiem co się dzieje. Dziś 13 dzień cyklu. Przed wczoraj robiłam owulaka i ledwo widoczna kreska, temperatura 36,70. Wczoraj delikatnie ciemniejszy ale nadal bardzo blady i temperatura 37. Dzisiaj jeszcze nie robiłam owulaka ale temperatura 37,30. Przed poronieniem miałam temperaturę tak w granicach 37,10 w tym okresie przed owulacja. Owulacja występowała tak w 16/17 dc. Pije zioła Ojca Sroki. Nie wiem czy jak są takie blade to warto je robić codziennie? Mam wrażenie, że organizm mi świruje. Nie wiem co się dzieje, a nie chce przegapić owulacji 😱
pokaż wykres temperatur

a jakiej firmy testy? bo wyglądają na takie co się słabo wybarwiają 😐
nie czujesz się przeziębiona?

W ogóle jutro będą robione dzieci z terminem porodu na 29 lutego, jakby co 🤣
Już nie łapię się, ale to dobrze, ja bardzo chętnie urodzę drugie moje marcowe... a tak wogóle najchętniej kwietniowe lub majowe, bo chciałabym odrazu spacerować z maluszkiem bez tych wszystkich zimowych ubieranek 🥰😍😍

pokaż wykres temperatur
Przez okres zwykle nie mierze codziennie, bo jest to dla mnie uciążliwe. Jednak zawsze przed okresem temperatura spadała tak do 36,9. Teraz od zabiegu lyzeczkowania do trzeciego dnia okresu temperatura cały czas była na poziomie 37,50. No i przez dwa dni niestety zapomniałam zmierzyć, więc nie wiem czy ten wykres się przyda 😞

Załączniki

• IMG_20230607_110316.jpg
    IMG_20230607_110316.jpg
    89,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry