reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Jestem zapisana na przyszły tydzień, także dam znać, jeśli wizyta dojdzie do skutku. :D
ja generalnie nigdy nie miałam problemów z cerą ale skusiłam się właśnie kiedyś na masaż kobido i było wspaniale, jednak okazało się, co już tu kiedyś pisałam, że moja skóra nie toleruje olejów, a masaż był wykonywany na jakimś olejku i w efekcie miałam 3 miesiące syfy i okropny problem z cerą. Poszłam właśnie wtedy na to oczyszczanie i dało spoko efekt, skóra się uspokoiła i od tamtej pory znów jest elegancko, ale od olejków trzymam się z dala😅 ja mam niestety straszne zmarchy na czole i nienawidzę ich ale to genetyka w moim przypadku🥲 mam je od daaaaawna bo na zdjęciach sprzed 9 lat też je widać 😆 ale dopiero w ubiegłym roku przyjaciółka powiedziała do mnie „ale masz straszne zmarszczki, zrób sobie botoks”…. I od tamtej pory mam na ich punkcie obsesję. Doszło do tego, ze zrobiłam sobie grzywkę aby ukryć czoło ale wkurwia mnie więc jej nie używam na codzień tylko na wyjścia 🤣 w każdym razie ja teraz stawiam na krem z peptydami i mam zamiar zacząć robić masaż twarzy i się „tejpować” ale wciąż nie mogę się zebrać 😑

reklama
Hejka! Ja także życzę miłego dnia 💞u mnie 3dpo, cycki już zaczynają boleć 🙄 tak od dołu 🫣
Moje są miekkie już , wczoraj byl ostatni dzień takich bolesnych. Nie mam żadnych objawow @ więc ten cykl tozpocznie się łagodnie. Ja ma co drugi cykl bolesny a potem łagodny. Czekam na 1dc jestem przygotowana i wreszcie czuję, że będą 100% szanse na powodzenie.😁😁😁 tylko @ niech przychodzi, bo 14 dzień po a ja plamienia o dziwo nawet nie mam przed... a temperatura juz 36.73

A długo później skóra dochodzi do siebie? Jak z majonezem, można nałożyć kolejnego dnia?
Możesz na drugi dzień nałożyć makijaż, majonez albo nic :D :D Nawet tego samego dnia można nałożyć makijaż (przez to wodorówka nazywana jest zabiegiem 'bankietowym' bo ładnie nawilża i rozświetla skórę), ale po co zapychać ją niepotrzebnie po zabiegu :D

Ja też nie lubię dotykania przez kobiety :D Byłam u mojego fizjoterapeuty - masował mi łokciem pośladki i nie czułam skrępowania, a jak facetka dotykała mnie przy obojczyku to myślałam, że zaraz stamtąd wyjdę xD

Dziewczyny, a chodzicie do mężczyzn czy kobiet ginekolog jak nie lubicie damskiego dotyku? Ja tylko faceci, ale ostatnio znalazłam polecaną gin-endo i próbuję się przełamać :D

Możesz na drugi dzień nałożyć makijaż, majonez albo nic :D :D Nawet tego samego dnia można nałożyć makijaż (przez to wodorówka nazywana jest zabiegiem 'bankietowym' bo ładnie nawilża i rozświetla skórę), ale po co zapychać ją niepotrzebnie po zabiegu :D

Ja też nie lubię dotykania przez kobiety :D Byłam u mojego fizjoterapeuty - masował mi łokciem pośladki i nie czułam skrępowania, a jak facetka dotykała mnie przy obojczyku to myślałam, że zaraz stamtąd wyjdę xD

Dziewczyny, a chodzicie do mężczyzn czy kobiet ginekolog jak nie lubicie damskiego dotyku? Ja tylko faceci, ale ostatnio znalazłam polecaną gin-endo i próbuję się przełamać :D
U nas są tylko faceci. Może że dwie babki ale one to porażka...

reklama
A takie coś robi się raz czy trzeba kilka zabiegów?
Zależy od stanu skóry, kosmetyczka najlepiej doradzi :) Ja miałam mega zanieczyszczoną, bo mi jakoś nie służą kosmetyki i zaniedbałam pielęgnację. Miałam 1x zabieg samej wodorówki i 3x zabieg wodorówka+dermapen. Ale podkreślam, to była walka z mega upartą i hardcorową skórą :D

Do góry