reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Jestem zapisana na przyszły tydzień, także dam znać, jeśli wizyta dojdzie do skutku. :D
ja generalnie nigdy nie miałam problemów z cerą ale skusiłam się właśnie kiedyś na masaż kobido i było wspaniale, jednak okazało się, co już tu kiedyś pisałam, że moja skóra nie toleruje olejów, a masaż był wykonywany na jakimś olejku i w efekcie miałam 3 miesiące syfy i okropny problem z cerą. Poszłam właśnie wtedy na to oczyszczanie i dało spoko efekt, skóra się uspokoiła i od tamtej pory znów jest elegancko, ale od olejków trzymam się z dala😅 ja mam niestety straszne zmarchy na czole i nienawidzę ich ale to genetyka w moim przypadku🥲 mam je od daaaaawna bo na zdjęciach sprzed 9 lat też je widać 😆 ale dopiero w ubiegłym roku przyjaciółka powiedziała do mnie „ale masz straszne zmarszczki, zrób sobie botoks”…. I od tamtej pory mam na ich punkcie obsesję. Doszło do tego, ze zrobiłam sobie grzywkę aby ukryć czoło ale wkurwia mnie więc jej nie używam na codzień tylko na wyjścia 🤣 w każdym razie ja teraz stawiam na krem z peptydami i mam zamiar zacząć robić masaż twarzy i się „tejpować” ale wciąż nie mogę się zebrać 😑

reklama
Hejka! Ja także życzę miłego dnia 💞u mnie 3dpo, cycki już zaczynają boleć 🙄 tak od dołu 🫣
Moje są miekkie już , wczoraj byl ostatni dzień takich bolesnych. Nie mam żadnych objawow @ więc ten cykl tozpocznie się łagodnie. Ja ma co drugi cykl bolesny a potem łagodny. Czekam na 1dc jestem przygotowana i wreszcie czuję, że będą 100% szanse na powodzenie.😁😁😁 tylko @ niech przychodzi, bo 14 dzień po a ja plamienia o dziwo nawet nie mam przed... a temperatura juz 36.73

A długo później skóra dochodzi do siebie? Jak z majonezem, można nałożyć kolejnego dnia?
Możesz na drugi dzień nałożyć makijaż, majonez albo nic :D :D Nawet tego samego dnia można nałożyć makijaż (przez to wodorówka nazywana jest zabiegiem 'bankietowym' bo ładnie nawilża i rozświetla skórę), ale po co zapychać ją niepotrzebnie po zabiegu :D

Ja też nie lubię dotykania przez kobiety :D Byłam u mojego fizjoterapeuty - masował mi łokciem pośladki i nie czułam skrępowania, a jak facetka dotykała mnie przy obojczyku to myślałam, że zaraz stamtąd wyjdę xD

Dziewczyny, a chodzicie do mężczyzn czy kobiet ginekolog jak nie lubicie damskiego dotyku? Ja tylko faceci, ale ostatnio znalazłam polecaną gin-endo i próbuję się przełamać :D

Możesz na drugi dzień nałożyć makijaż, majonez albo nic :D :D Nawet tego samego dnia można nałożyć makijaż (przez to wodorówka nazywana jest zabiegiem 'bankietowym' bo ładnie nawilża i rozświetla skórę), ale po co zapychać ją niepotrzebnie po zabiegu :D

Ja też nie lubię dotykania przez kobiety :D Byłam u mojego fizjoterapeuty - masował mi łokciem pośladki i nie czułam skrępowania, a jak facetka dotykała mnie przy obojczyku to myślałam, że zaraz stamtąd wyjdę xD

Dziewczyny, a chodzicie do mężczyzn czy kobiet ginekolog jak nie lubicie damskiego dotyku? Ja tylko faceci, ale ostatnio znalazłam polecaną gin-endo i próbuję się przełamać :D
U nas są tylko faceci. Może że dwie babki ale one to porażka...

reklama
A takie coś robi się raz czy trzeba kilka zabiegów?
Zależy od stanu skóry, kosmetyczka najlepiej doradzi :) Ja miałam mega zanieczyszczoną, bo mi jakoś nie służą kosmetyki i zaniedbałam pielęgnację. Miałam 1x zabieg samej wodorówki i 3x zabieg wodorówka+dermapen. Ale podkreślam, to była walka z mega upartą i hardcorową skórą :D

Do góry