reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Również witam was wszyskie w czerwcu ❤️ mnie w tym miesiącu napędza już w sumie złość na dostępność clo i ovi w mojej okolicy a dokładnie jej brak więc jak się w tym cyklu nie uda to nie wiem skąd wytrzasne te leki 😂 także powtarzam sobie że to znak że tym razem musi się udać
znam ten ból bo swego czasu też się naszukalam Clo. Aktualnie też jestem na clo i mam dwa opakowania, liczę na to że w czerwcu wszystkim się uda ale jeśli jakimś cudem mi się uda to daj znać a chętnie Ci odsprzedam jedno opakowanie 😉 dobrze że za marzenia nie karają 🤣

reklama
I oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka, to dzień każdej z nas, bo wszystkie nadal gdzieś w głębi duszy z pewnością dziećmi jesteśmy 😍

Na tt latają takie filmiki typu: bycie rodzicem to wieczne udawanie. Gdy dziecko chce zjeść lody na kolację, poskakać po kałużach i adoptowac każdego kota na ulicy musisz mówić, że to zły pomysł, choć tak naprawdę przecież to najlepszy pomysł na świecie!

I ja się z nimi utożsamiam 😂

No i afirmuję czerwiec, chyba sobie nawet siknę na coś na rozpęd, bo jestem 7dpo i od jutra zaczynam sikać na poważnie 😁

znam ten ból bo swego czasu też się naszukalam Clo. Aktualnie też jestem na clo i mam dwa opakowania, liczę na to że w czerwcu wszystkim się uda ale jeśli jakimś cudem mi się uda to daj znać a chętnie Ci odsprzedam jedno opakowanie 😉 dobrze że za marzenia nie karają 🤣
trzymam kciuki żeby zostało ci to opakowanie i jednocześnie żebym ja również go nie potrzebowała już w lipcu 😁

A używa któraś z was Lamette? Wiem że nie wolno oddawać tabletek na receptę ale wierzę że każda z nas jest odpowiedzialna. Mam cały listek czyli 10 tabletek ważne do września i chętnie oddam za kw( na olx za złotówkę). Na mnie w ogóle nie działała a może którejś się przyda.

I oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka, to dzień każdej z nas, bo wszystkie nadal gdzieś w głębi duszy z pewnością dziećmi jesteśmy 😍

Na tt latają takie filmiki typu: bycie rodzicem to wieczne udawanie. Gdy dziecko chce zjeść lody na kolację, poskakać po kałużach i adoptowac każdego kota na ulicy musisz mówić, że to zły pomysł, choć tak naprawdę przecież to najlepszy pomysł na świecie!

I ja się z nimi utożsamiam 😂

No i afirmuję czerwiec, chyba sobie nawet siknę na coś na rozpęd, bo jestem 7dpo i od jutra zaczynam sikać na poważnie 😁
Która by nie chciała poskakać po kałużach ❤️❤️❤️ tylko żeby ktoś jeszcze za nas pranie po tym zrobił 🤣
Sikaj sikaj!!✊✊

Dziewczyny, siemka w czerwcu, ja od rana miałam postanowienie, że będę myśleć pozytywnie i afirmować😎 ale dotarłam po urlopie do roboty i mam takiego wkurwa, że aż mi się ręce trzęsą, co na ogół mi się nie zdarza😤 ruszył gówniany projekt, zespół daje dupy i jeszcze sam najwyższy wódz się czepia😵‍💫 ocipieję tu🫨 ale ALE oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka i właśnie dziecka nam wszystkim życzę ☺️ 🤞🏻
to tylko praca! Ja dzisiaj na zmianę afirmuję i płaczę z bezsilności xdd

reklama
Do góry