reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Również witam was wszyskie w czerwcu ❤️ mnie w tym miesiącu napędza już w sumie złość na dostępność clo i ovi w mojej okolicy a dokładnie jej brak więc jak się w tym cyklu nie uda to nie wiem skąd wytrzasne te leki 😂 także powtarzam sobie że to znak że tym razem musi się udać
znam ten ból bo swego czasu też się naszukalam Clo. Aktualnie też jestem na clo i mam dwa opakowania, liczę na to że w czerwcu wszystkim się uda ale jeśli jakimś cudem mi się uda to daj znać a chętnie Ci odsprzedam jedno opakowanie 😉 dobrze że za marzenia nie karają 🤣

reklama
I oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka, to dzień każdej z nas, bo wszystkie nadal gdzieś w głębi duszy z pewnością dziećmi jesteśmy 😍

Na tt latają takie filmiki typu: bycie rodzicem to wieczne udawanie. Gdy dziecko chce zjeść lody na kolację, poskakać po kałużach i adoptowac każdego kota na ulicy musisz mówić, że to zły pomysł, choć tak naprawdę przecież to najlepszy pomysł na świecie!

I ja się z nimi utożsamiam 😂

No i afirmuję czerwiec, chyba sobie nawet siknę na coś na rozpęd, bo jestem 7dpo i od jutra zaczynam sikać na poważnie 😁

znam ten ból bo swego czasu też się naszukalam Clo. Aktualnie też jestem na clo i mam dwa opakowania, liczę na to że w czerwcu wszystkim się uda ale jeśli jakimś cudem mi się uda to daj znać a chętnie Ci odsprzedam jedno opakowanie 😉 dobrze że za marzenia nie karają 🤣
trzymam kciuki żeby zostało ci to opakowanie i jednocześnie żebym ja również go nie potrzebowała już w lipcu 😁

A używa któraś z was Lamette? Wiem że nie wolno oddawać tabletek na receptę ale wierzę że każda z nas jest odpowiedzialna. Mam cały listek czyli 10 tabletek ważne do września i chętnie oddam za kw( na olx za złotówkę). Na mnie w ogóle nie działała a może którejś się przyda.

I oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka, to dzień każdej z nas, bo wszystkie nadal gdzieś w głębi duszy z pewnością dziećmi jesteśmy 😍

Na tt latają takie filmiki typu: bycie rodzicem to wieczne udawanie. Gdy dziecko chce zjeść lody na kolację, poskakać po kałużach i adoptowac każdego kota na ulicy musisz mówić, że to zły pomysł, choć tak naprawdę przecież to najlepszy pomysł na świecie!

I ja się z nimi utożsamiam 😂

No i afirmuję czerwiec, chyba sobie nawet siknę na coś na rozpęd, bo jestem 7dpo i od jutra zaczynam sikać na poważnie 😁
Która by nie chciała poskakać po kałużach ❤️❤️❤️ tylko żeby ktoś jeszcze za nas pranie po tym zrobił 🤣
Sikaj sikaj!!✊✊

Dziewczyny, siemka w czerwcu, ja od rana miałam postanowienie, że będę myśleć pozytywnie i afirmować😎 ale dotarłam po urlopie do roboty i mam takiego wkurwa, że aż mi się ręce trzęsą, co na ogół mi się nie zdarza😤 ruszył gówniany projekt, zespół daje dupy i jeszcze sam najwyższy wódz się czepia😵‍💫 ocipieję tu🫨 ale ALE oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka i właśnie dziecka nam wszystkim życzę ☺️ 🤞🏻
to tylko praca! Ja dzisiaj na zmianę afirmuję i płaczę z bezsilności xdd

reklama
Do góry