reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
był tu kiedyś na forum wątek jakiegoś chłopaka, który pytał się czy przez majtki można zajść w ciażę, bo dziewczyna majtkami ocierała się o jego trzona :D czy jakoś tak to szło :D no i zostało :D
Hahahhahaha
Krótką mam pamięć, czytałam to wtedy ale oczywiście zapomniałam.
Ale... rozbawiło mnie to teraz bardzo 🤣🤣

Witajcie w czerwcu!
Niech ten m-c przyniesie wiele buteleczek Nam .
Cieszę się, bo moj maż od 22.06 będzie juz w domu stale i wtedy nie ma bata że sexrandki będą w czasie i o czasie jakikolwiek wynik przyniesie mi maj, a niestety szanse marniutkie.💚💚💚

@997tennumertoklopoty na Twoim miejscu pojechałabym ma wizytę i pogadała z lekarzem. Będziesz miała ten komfort, że jesteś pod opieką i czujnym okiem specjalisty. Mam nadzieję, że to nie powtórka z rozrywki, czy robiłaś dziś test?
Nieeee nie robiłam. Już mi szkoda pieniędzy na te testu. Pojade dziś do lekarza a jutro na betę i proga

Załączniki

• ad33e590-fbe3-40d6-a273-2114dec2e9fa.jpeg
    ad33e590-fbe3-40d6-a273-2114dec2e9fa.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry