reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny, siemka w czerwcu, ja od rana miałam postanowienie, że będę myśleć pozytywnie i afirmować😎 ale dotarłam po urlopie do roboty i mam takiego wkurwa, że aż mi się ręce trzęsą, co na ogół mi się nie zdarza😤 ruszył gówniany projekt, zespół daje dupy i jeszcze sam najwyższy wódz się czepia😵‍💫 ocipieję tu🫨 ale ALE oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka i właśnie dziecka nam wszystkim życzę ☺️ 🤞🏻

Dziewczyny, siemka w czerwcu, ja od rana miałam postanowienie, że będę myśleć pozytywnie i afirmować😎 ale dotarłam po urlopie do roboty i mam takiego wkurwa, że aż mi się ręce trzęsą, co na ogół mi się nie zdarza😤 ruszył gówniany projekt, zespół daje dupy i jeszcze sam najwyższy wódz się czepia😵‍💫 ocipieję tu🫨 ale ALE oczywiście dołączam się do życzeń z okazji dnia dziecka i właśnie dziecka nam wszystkim życzę ☺️ 🤞🏻
Wszystko minie jak kaszel po flegaminie.
Oby szybko Cię ten wkurw opuścił!
No i wzajemnie z tym życzeniem 🤗😍

Również witam was wszyskie w czerwcu ❤️ mnie w tym miesiącu napędza już w sumie złość na dostępność clo i ovi w mojej okolicy a dokładnie jej brak więc jak się w tym cyklu nie uda to nie wiem skąd wytrzasne te leki 😂 także powtarzam sobie że to znak że tym razem musi się udać

Również witam was wszyskie w czerwcu ❤️ mnie w tym miesiącu napędza już w sumie złość na dostępność clo i ovi w mojej okolicy a dokładnie jej brak więc jak się w tym cyklu nie uda to nie wiem skąd wytrzasne te leki 😂 także powtarzam sobie że to znak że tym razem musi się udać
poproś lekarza o zmianę leków, serio. Nie wiem jak ovi, ale clo w tej chwili ma już chyba dosłownie kilkanaście aptek w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle to się zmieni w najbliższym czasie

poproś lekarza o zmianę leków, serio. Nie wiem jak ovi, ale clo w tej chwili ma już chyba dosłownie kilkanaście aptek w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle to się zmieni w najbliższym czasie

Za ovi chyba też jest jakiś zamiennik, przewijała się czasami inna nazwa.
Jeśli nke zajdę naturalnie w tym cyklu, to pewnie w następnym tez ovi albo jakiś zamiennik... I będą kombinacje.

Za ovi chyba też jest jakiś zamiennik, przewijała się czasami inna nazwa.
Jeśli nke zajdę naturalnie w tym cyklu, to pewnie w następnym tez ovi albo jakiś zamiennik... I będą kombinacje.
jakies recostam chyba może być zamiast ovi, coś jest na pewno

Z moich doświadczeń mogę powiedzieć, że serio warto poprosić o zamienniki, szkoda życia na stres związany z brakiem leku w aptece, my też na najbliższe wizycie będziemy żądać czegoś zamiast clo, nie będę jeździć na drugi koniec Polski na rajd po aptekach

reklama
Do góry