reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja dziś mam jakąś dziwną wenę do sprzątania, posprzątałam już kuchnie, wyjęłam rzeczy ze zmywarki, pralka chodzi już drugi raz i dodatkowo posprzątałam wszystkie kuwety - jak na mnie to porządki życia 😂🤣 aż prawie mam ochotę umyć okna, ale to już zostawię na sobotę 😂
czy wszystko w porządku? Mam zadzwonić po jakiegos lekarza? 😂

A ja poproszę o wpisanie na testowanie 25.06 :)

Idę w niedzielę na podgląd, co tam rośnie, oby dwa, ale małe szanse, bo stymulacje na mnie nie działają na zwiększenie liczby pęcherzyków, a raz w życiu miałam naturalnie dwa, ale w sumie nie wiem czy dwa pękły :/
Jak wcześniej mi bardzo na tym zależało, tak teraz wezmę, co będzie ;)

reklama
ja powoli doprowadzam chatę do porządku po wakacjach. Jak wróciliśmy to był taki kurz :O że byłam w szoku jak może przez tydzień się nakurzyc... i jeszcze lipa pyli, a mamy pod oknem... wszystko w żółtym pyle xD
my mamy cały czas samochód żółty, szlag mnie chce trafić jak na to patrzę 🙃 w niedziele go myliśmy, po godzinie znowu żółty...

Do góry